wladi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 po ile ganiają zewnętrzne?Te z B6 to około 300 za kpl z B7 200-250 zł za sztukę
kaju Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 po ile ganiają zewnętrzne?Te z B6 to około 300 za kpl z B7 200-250 zł za sztukę
tomcrack27 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 jak skaldane to mozna za 600 wyrwac
Wandej Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 jak skaldane to mozna za 600 wyrwac Kurfa ostatnio na allegro wisiał komplet za 400zl z wkladami foto B6 także pewnie i skladaki były:wink: Tak czatujecie na okazje:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 bo kupiłem z ASO nowe i tam mam jeszcze chyba połamane mocowanie przy osłonie silnika(tak mi się wydaje), teraz pytanie zamiennik osłony jest ok czy szukać używki ? Józek to jest spojler nadkola. Ma łącznie 3 otwory... skrajny zewnętrzny łączy się ze ślizgiem zderzaka (na niego oczywiście przychodzi osłona nadkola). Ten od strony wewnętrznej spina się tylko z osłoną nadkola. Pod spodem masz jeszcze jeden otwór - tą część spinasz z osłoną dźwiękochłonną pod silnikiem (osłonę zakładasz nad ten otwór - na osłonie jest spinka w którą wkręcasz kołek).
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ale mowa była o samych szkłach:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja nie czatuje bo juz od pol roku moje leza i czekaja:decayed:
jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 będę szukał używki, bo mam właśnie rozwaloną osłonę tam gdzie przychodzi 19-stka
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma takiej opcji - coś było wymieniane (kody wyposażenia powiedzą co - podeślij mi wlepę na mejla).
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja nie czatuje bo juz od pol roku moje leza i czekaja:decayed:To teraz mi poszukaj:decayed:
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak rozpoznac zew lusterka ze sa w fotochromie ? Tak z foty da sie oprocz tegi ze są srebrne?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wyciągnij szkła - oprócz podłączonego obwodu ogrzewania będą mieć też dodatkową kostkę pod fotochrom (więc razem do szkła dochodzą 4 kable).
slo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma takiej opcji - coś było wymieniane (kody wyposażenia powiedzą co - podeślij mi wlepę na mejla). Nie wiem czy da rade bo gosc juz wkurwiony ze mu truje dupe o jakies fotochromy. Ale jak cos to rozszyfrujemy Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 będę szukał używki, bo mam właśnie rozwaloną osłonę tam gdzie przychodzi 19-stka http://s18.postimg.org/lq82bdq1x/fdfdf.jpg No to brakuje Ci elementu na który zakłada się spinkę.
tomcrack27 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja nie czatuje bo juz od pol roku moje leza i czekaja:decayed:To teraz mi poszukaj:decayed: wal do siemiana:decayed:
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma takiej opcji - coś było wymieniane (kody wyposażenia powiedzą co - podeślij mi wlepę na mejla). Nie wiem czy da rade bo gosc juz wkurwiony ze mu truje dupe o jakies fotochromy. Ale jak cos to rozszyfrujemy Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Podejdź do auta, telefon do łapy i dzwoń - powiem Ci co i jak. ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- panowie pomoże ktoś z błędami po wypadku? http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/skan-bledow-wypadku-wywala-bledy-312179/ Zara się tym zajmę
jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 bo kupiłem z ASO nowe i tam mam jeszcze chyba połamane mocowanie przy osłonie silnika(tak mi się wydaje), teraz pytanie zamiennik osłony jest ok czy szukać używki ? Józek to jest spojler nadkola. Ma łącznie 3 otwory... skrajny zewnętrzny łączy się ze ślizgiem zderzaka (na niego oczywiście przychodzi osłona nadkola). Ten od strony wewnętrznej spina się tylko z osłoną nadkola. Pod spodem masz jeszcze jeden otwór - tą część spinasz z osłoną dźwiękochłonną pod silnikiem (osłonę zakładasz nad ten otwór - na osłonie jest spinka w którą wkręcasz kołek). Git wszystko wiem, muszę tylko poszukać osłony ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- będę szukał używki, bo mam właśnie rozwaloną osłonę tam gdzie przychodzi 19-stka http://s18.postimg.org/lq82bdq1x/fdfdf.jpg No to brakuje Ci elementu na który zakłada się spinkę. tam właśnie mam ten cały róg połamany
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Bartek chyba skończył rezanie i mu się nudzi:decayed:
Wandej Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Józek jazdabez tego łączenia osłony z nadkolami na 19' kończy się dziurami u nadkolach:decayed: Mogę ci cyknac fote z rąsi jak mi ladnie guma zjadła jedno nadkole:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi