Opublikowano 13 Stycznia 201412 l po ile ganiają zewnętrzne?Te z B6 to około 300 za kpl z B7 200-250 zł za sztukę
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l po ile ganiają zewnętrzne?Te z B6 to około 300 za kpl z B7 200-250 zł za sztukę
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l jak skaldane to mozna za 600 wyrwac Kurfa ostatnio na allegro wisiał komplet za 400zl z wkladami foto B6 także pewnie i skladaki były:wink: Tak czatujecie na okazje:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l bo kupiłem z ASO nowe i tam mam jeszcze chyba połamane mocowanie przy osłonie silnika(tak mi się wydaje), teraz pytanie zamiennik osłony jest ok czy szukać używki ? Józek to jest spojler nadkola. Ma łącznie 3 otwory... skrajny zewnętrzny łączy się ze ślizgiem zderzaka (na niego oczywiście przychodzi osłona nadkola). Ten od strony wewnętrznej spina się tylko z osłoną nadkola. Pod spodem masz jeszcze jeden otwór - tą część spinasz z osłoną dźwiękochłonną pod silnikiem (osłonę zakładasz nad ten otwór - na osłonie jest spinka w którą wkręcasz kołek).
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l będę szukał używki, bo mam właśnie rozwaloną osłonę tam gdzie przychodzi 19-stka
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma takiej opcji - coś było wymieniane (kody wyposażenia powiedzą co - podeślij mi wlepę na mejla).
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l ja nie czatuje bo juz od pol roku moje leza i czekaja:decayed:To teraz mi poszukaj:decayed:
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Jak rozpoznac zew lusterka ze sa w fotochromie ? Tak z foty da sie oprocz tegi ze są srebrne?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wyciągnij szkła - oprócz podłączonego obwodu ogrzewania będą mieć też dodatkową kostkę pod fotochrom (więc razem do szkła dochodzą 4 kable).
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma takiej opcji - coś było wymieniane (kody wyposażenia powiedzą co - podeślij mi wlepę na mejla). Nie wiem czy da rade bo gosc juz wkurwiony ze mu truje dupe o jakies fotochromy. Ale jak cos to rozszyfrujemy Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l będę szukał używki, bo mam właśnie rozwaloną osłonę tam gdzie przychodzi 19-stka http://s18.postimg.org/lq82bdq1x/fdfdf.jpg No to brakuje Ci elementu na który zakłada się spinkę.
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l ja nie czatuje bo juz od pol roku moje leza i czekaja:decayed:To teraz mi poszukaj:decayed: wal do siemiana:decayed:
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma takiej opcji - coś było wymieniane (kody wyposażenia powiedzą co - podeślij mi wlepę na mejla). Nie wiem czy da rade bo gosc juz wkurwiony ze mu truje dupe o jakies fotochromy. Ale jak cos to rozszyfrujemy Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Podejdź do auta, telefon do łapy i dzwoń - powiem Ci co i jak. ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- panowie pomoże ktoś z błędami po wypadku? http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/skan-bledow-wypadku-wywala-bledy-312179/ Zara się tym zajmę
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l bo kupiłem z ASO nowe i tam mam jeszcze chyba połamane mocowanie przy osłonie silnika(tak mi się wydaje), teraz pytanie zamiennik osłony jest ok czy szukać używki ? Józek to jest spojler nadkola. Ma łącznie 3 otwory... skrajny zewnętrzny łączy się ze ślizgiem zderzaka (na niego oczywiście przychodzi osłona nadkola). Ten od strony wewnętrznej spina się tylko z osłoną nadkola. Pod spodem masz jeszcze jeden otwór - tą część spinasz z osłoną dźwiękochłonną pod silnikiem (osłonę zakładasz nad ten otwór - na osłonie jest spinka w którą wkręcasz kołek). Git wszystko wiem, muszę tylko poszukać osłony ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- będę szukał używki, bo mam właśnie rozwaloną osłonę tam gdzie przychodzi 19-stka http://s18.postimg.org/lq82bdq1x/fdfdf.jpg No to brakuje Ci elementu na który zakłada się spinkę. tam właśnie mam ten cały róg połamany
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Józek jazdabez tego łączenia osłony z nadkolami na 19' kończy się dziurami u nadkolach:decayed: Mogę ci cyknac fote z rąsi jak mi ladnie guma zjadła jedno nadkole:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2