Opublikowano 27 Stycznia 201412 l B6 stoi około tygodnia nie ruszane, efekt? Mogę otworzyć tylko bagażnik Zachciało się krawata dobrze Ci tak
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka dobrze gadasz...poleje Ci w BT
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Nikt do 1.8T nie wkładał webasto
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Nikt do 1.8T nie wkładał webasto dobrze Ci tak vol.2
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Nikt do 1.8T nie wkładał webasto dobrze Ci tak vol.2 A co więcej padł akumulator
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Trzeba dorezac teraz to po jednym dniu wszystko marznie, lipa jest. A mi nadkole z tylu odpadlo , moze ma ktos igle za dobre siano? ( czyt. czteropak ) Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Nikt do 1.8T nie wkładał webasto dobrze Ci tak vol.2 A co więcej padł akumulator dobrze Ci tak vol.3
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Nikt do 1.8T nie wkładał webasto dobrze Ci tak vol.2 A co więcej padł akumulator dobrze Ci tak vol.3 Te, te, bo się obrażę i trzeba będzie pić na zgodę
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Te, te, bo się obrażę i trzeba będzie pić na zgodę w końcu gadasz jak człowiek...
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Te, te, bo się obrażę i trzeba będzie pić na zgodę w końcu gadasz jak człowiek... Za spalenie pod blokiem krawata nie powinni mi dać mandatu nie? W końcu słuszny czyn
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Te, te, bo się obrażę i trzeba będzie pić na zgodę w końcu gadasz jak człowiek... Za spalenie pod blokiem krawata nie powinni mi dać mandatu nie? W końcu słuszny czyn wezmą Cie na:
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Ja je....jak mi sie nie chce w robocie dzis siedziec:facepalm: Ty same nocki ładujesz? też bym tak chciał tak same nocki 4x10 godzin:naughty: Ja je....jak mi sie nie chce w robocie dzis siedziec:facepalm: to idź do domu :polew: pojde o 6 rano:naughty:No współczuje. Ja ostatni tydz urlopu i powrót do rzeczywistości mnie czeka. Ty tylko nocki masz? Bo tak coś zauważyłem zaczynam w pon a koncze w piatek rano, gdyby nie to ze za sobote dobrze placa to 4 dni weekendu non stop ale ze jatek chytrym skurw.... To robie nadgodziny w sobote ale za to sumka pokazna co czwartek na konto:kox: Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Nikt do 1.8T nie wkładał webasto Ja zakladam
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Jak bys kupil porzadnego krawata to bys odpalil webasto i po sprawie Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Nikt do 1.8T nie wkładał webasto Poczekaj
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Witam, Podpowiedzcie mi, listwy od S4 zostawić czarne, czy malować w kolor auta?
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Witam,Podpowiedzcie mi, listwy od S4 zostawić czarne, czy malować w kolor auta? w kolor