Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i to by byly wszystkie plusy:grin:

:doh:Mój to jeszcze uj tam słaby i nie rozwojowy ale 1.8T:whistling: Jedyny minus to spalanie w innych kwestiach tdi ssie:decayed:

Twoje nie ma w ogóle racji bytu, nawet na tle tego cholerrrnego dwa i pół fał sześć :grin: ile razy dziennie bagnet sprawdzasz? :decayed::decayed:

Dwa i pół mnie zje bo nie widać nic po za dymem i strach jechać:decayed: Moje auto waży około 1350kg:whistling: B6 ma czujnik poziomu oleju więc nie muszę tam zaglądać:przebiegly:

przejedź się za moim, fiołki poczujesz :decayed:

Skroiłeś tira z wunderbaumami?:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mialem 1.8 t i jedyny minus to ze pil wiecej niz ja:decayed:

Bo ja wiem. 10l po trasie gdzie.avf palil mi 7 :thumbdown:

to chyba z pedałem w podłodze , mi na trasie z UK do PL spalił nie cale 5L , predkosc do 180km/h

na naszym zachodnim paliwie tak, ale wlej w Polsce - opierdoli 7 jak nic przy tych prędkościach, ja też się dziwiłem, jak prędkościami 180-200 mi 2,5 ojebało średnio 6,3 litra i z siedem razy przy dystrybutorze liczyłem czy aby się gdzieś nie pomyliłem w liczceniu :decayed:

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ----------

Skroiłeś tira z wunderbaumami?:decayed:

wiedziałem, że ktoś mnie śledzi :grin:

Opublikowano

to chyba z pedałem w podłodze , mi na trasie z UK do PL spalił nie cale 5L , predkosc do 180km/h

A no widzisz. Ja,jak,zmienilem na pb to po miescie.roznicy e.spalaniu nie widzialekm widziałem wielkiej. Ale może mój był szrot :thumbdown: generalnie prócz dołu to 1.8t jest zajefajna jednostko i prawie bezawaryjna co najważniejsze dla mnie.

Opublikowano

Panowie mam prośbę do posiadaczy AVF i AWX (ośka) w manualu (nie quattro). Potrzebuję dane ECU silnika i sterownika ABS... Dokładnie chodzi mi o nr sterownika, wersję softu i kodowanie. Dla przykładu...

Address 01: Engine Labels: 038-906-019-AVF.lbl

Part No: 038 906 019 FP

Component: 1,9l R4 EDC G000SG 1467

Coding: 00002

Address 03: ABS Brakes Labels: 8E0-614-517.lbl

Part No: 8E0 614 517

Component: ABS/ESP front 3429

Coding: 04255

Chcę w końcu pomóc ludziom rozwiązać wszelkie tematy problemów po swapie skrzyni na manual i tworzę nową bazę danych pod tym kątem.

Pomożecie? :decayed:

Opublikowano

na naszym zachodnim paliwie tak, ale wlej w Polsce - opierdoli 7 jak nic przy tych prędkościach, ja też się dziwiłem, jak prędkościami 180-200 mi 2,5 ojebało średnio 6,3 litra i z siedem razy przy dystrybutorze liczyłem czy aby się gdzieś nie pomyliłem w liczceniu :decayed:

jak to w PL :decayed: ale na wyspach się robi to samo i tez zaczynają na paliwie wałki robić :thumbdown:

Opublikowano

Marcin pewnie miałeś 1.9tdi w Q i stąd te spalanie u mnie trasa to max 6l prędkości ponad 160

Opublikowano
Panowie mam prośbę do posiadaczy AVF i AWX (ośka) w manualu (nie quattro). Potrzebuję dane ECU silnika i sterownika ABS... Dokładnie chodzi mi o nr sterownika, wersję softu i kodowanie. Dla przykładu...

Chcę w końcu pomóc ludziom rozwiązać wszelkie tematy problemów po swapie skrzyni na manual i tworzę nową bazę danych pod tym kątem.

zaraz co ogarne tylko zatargam lapka do maszyny :wink:

Opublikowano

jak to w PL :decayed: ale na wyspach się robi to samo i tez zaczynają na paliwie wałki robić :thumbdown:

nie znam historii w sumie, ale nie zdziwiłbym się - wszędzie nas pełno :grin:

Opublikowano

Proszszsze

gu4e7ypu.jpg

du7e4ury.jpg

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

I znowu się sąsiad przez okno gapił gdzie ja z tym lapkiem po nocy biegam ;)

Opublikowano

Dobry chłopak z Ciebie będziesz nagrodzony :brzydkibanan::decayed::decayed:

Opublikowano
Dobry chłopak z Ciebie będziesz nagrodzony :brzydkibanan::decayed::decayed:

zona ma te dni więc w sam raz :banan::banan:, dojeżdżasz czy mam przyjechać :decayed::decayed:

Opublikowano
:polew::polew::polew:
Opublikowano

Proszszsze

http://img.tapatalk.com/d/14/01/28/gu4e7ypu.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/01/28/du7e4ury.jpg

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

I znowu się sąsiad przez okno gapił gdzie ja z tym lapkiem po nocy biegam ;)

Dzięki Michu :thumbup1:

Opublikowano

Siemka elita. Jak wyskoczy kontrolka od klocków to ile tam tego jeszcze zostało? :wink:

Opublikowano
Siemka elita. Jak wyskoczy kontrolka od klocków to ile tam tego jeszcze zostało? :wink:

Zależy od stylu jazdy - średnio 700km.

Opublikowano

eee nie no chyba wiecej :kwasny:

Opublikowano

Możesz mieć jeszcze mało płynu:wink: Mi się kontrolka zapala czasem na kilka dni potem znika a klocków jeszcze sporo jest:whistling:

Opublikowano
eee nie no chyba wiecej :kwasny:

chyba koorwa na lawecie :grin:

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

Możesz mieć jeszcze mało płynu:wink: Mi się kontrolka zapala czasem na kilka dni potem znika a klocków jeszcze sporo jest:whistling:

to się wykrzyknik zapali, a nie kontrolka okładzin.

Opublikowano

nie no dzisiaj tam zagladalem i jest klocka jeszcze troche. Płyn też ok bo co jakis czas sprawdzam wszystkie tak dla siebie.

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Znajomek ostatnio w A3 jeżdził ok 5 tys jeszcze z tym że to jego żona większość. Dlatego 700 mnie zdziwiło. To chyba ona nie hamowała wogóle. :grin: Narazie zmostkowałem i nie świeci :wink:

Opublikowano
nie no dzisiaj tam zagladalem i jest klocka jeszcze troche. Płyn też ok bo co jakis czas sprawdzam wszystkie tak dla siebie.

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Znajomek ostatnio w A3 jeżdził ok 5 tys jeszcze z tym że to jego żona większość. Dlatego 700 mnie zdziwiło. To chyba ona nie hamowała wogóle. :grin: Narazie zmostkowałem i nie świeci :wink:

Czasem kabelek zrywa się za szybko - skoro widzisz ile klocka zostało to chyba nie ma już pytań :wink: