Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wujek!!! :decayed:

Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

spoczko. Extra 2 ręce do roboty zawsze się przydadzą ale widzisz-nje chce mne :whistling:

Dziwisz się?:decayed:Każdy normalny Polak chce sobie odpocząć i dziabnac coś w weekend a nie grzebać w gratach:decayed: Ja zawsze domina z zalacznikiem odwiedzam co by jego robota była zawsze była opita:decayed:

pany jest zazimno , warsztat jest zamkniety (znaczy altana zawinieta folią):polew::polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Domin ale mam nadzieję że moja krzynka się w altance chłodzi:decayed::decayed:

Opublikowano
Edyta nie obiecuj bo Ty masz najbliżej haha

spokojna twoja niech mały tylko podrośnie i nie będziesz znał dnia ani godziny :grin: najbardziej się boje tego, ze Mati dziś na Siedlce poleciał, mam nadzieje, że nikogo nie spotka, bo wróci za 2 tygodnie:whistling::polew:

do d*py bo mam druga zmiane :facepalm:

ostatnio to samo było, ale nune wypatrzył twoją:decayed:

teraz mu raczej nie odpuszcze , rozstawie rogatki na 50 , ciec da mi znac jak coś:grin:

Opublikowano
Wujek!!! :decayed:

Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być:decayed:

spoczko. Extra 2 ręce do roboty zawsze się przydadzą ale widzisz-nje chce mne :whistling:

Dziwisz się?:decayed:Każdy normalny Polak chce sobie odpocząć i dziabnac coś w weekend a nie grzebać w gratach:decayed: Ja zawsze domina z zalacznikiem odwiedzam co by jego robota była zawsze była opita:decayed:

pany jest zazimno , warsztat jest zamkniety (znaczy altana zawinieta folią):polew::polew:

:polew::polew:

Letni zlot a4-klub.pl to Ty mordo u siebie zorganizuj:decayed:

Opublikowano

nawet dwie tyle ze obie kufa puste:kwasny:

Opublikowano

Przyjadę to napełnimy:naughty::decayed:
Opublikowano

Letni zlot a4-klub.pl to Ty mordo u siebie zorganizuj:decayed:

jadziem do kaja:decayed: ale jakby u niego niebyło to oczywista oczywistość ze by był:decayed:

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

Przyjadę to napełnimy:naughty::decayed:

nareszcie gadasz z sensem:decayed::grin:

Opublikowano

Zemis, Mi dzisiaj spadła podczas jazdy z 90 tak na 70 jak załączyłem full grzanie a termostat mam nowy w avf

Opublikowano
Zemis, Mi dzisiaj spadła podczas jazdy z 90 tak na 70 jak załączyłem full grzanie a termostat mam nowy w avf

Dlatego lubie beznyniaki:naughty:

Opublikowano

Dlatego lubie beznyniaki:naughty:

Jest plus dla nas i grzeje się szybciutko :banan::heat:

Opublikowano

i to by byly wszystkie plusy:grin:

Opublikowano

:doh: Mój to jeszcze uj tam słaby i nie rozwojowy ale 1.8T:whistling: Jedyny minus to spalanie w innych kwestiach tdi ssie:decayed:

Opublikowano

Jedyny minus to brsk dołu u mjie i zapachu napalmu znaczy ropy z rana. Ale za to jak,jebnie gazem to :dancing: śmigło jest dobre :decayed:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------

Sorry za błędy :thumbdown: za duże paluchy mam :thumbdown:

Opublikowano

mialem 1.8 t i jedyny minus to ze pil wiecej niz ja:decayed:

Opublikowano

:doh:Mój to jeszcze uj tam słaby i nie rozwojowy ale 1.8T:whistling: Jedyny minus to spalanie w innych kwestiach tdi ssie:decayed:

Twoje nie ma w ogóle racji bytu, nawet na tle tego cholerrrnego dwa i pół fał sześć :grin: ile razy dziennie bagnet sprawdzasz? :decayed::decayed:

Opublikowano

:doh:Mój to jeszcze uj tam słaby i nie rozwojowy ale 1.8T:whistling: Jedyny minus to spalanie w innych kwestiach tdi ssie:decayed:

Twoje nie ma w ogóle racji bytu, nawet na tle tego cholerrrnego dwa i pół fał sześć :grin:ile razy dziennie bagnet sprawdzasz? :decayed::decayed:

no to pojechałeś po całości :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Bo ja wiem. 10l po trasie gdzie.avf palil mi 7 :thumbdown:

Opublikowano

Twoje nie ma w ogóle racji bytu, nawet na tle tego cholerrrnego dwa i pół fał sześć :grin: ile razy dziennie bagnet sprawdzasz? :decayed::decayed:

Dwa i pół mnie zje bo nie widać nic po za dymem i strach jechać:decayed: Moje auto waży około 1350kg:whistling: B6 ma czujnik poziomu oleju więc nie muszę tam zaglądać:przebiegly:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------

Jedyny zdrowy psychicznie co zmienił diesla na beznyne:banan:

Opublikowano

Dwa i pół mnie zje bo nie widać nic po za dymem i strach jechać:decayed: Moje auto waży około 1350kg:whistling: B6 ma czujnik poziomu oleju więc nie muszę tam zaglądać:przebiegly:

przejedź się za moim, fiołki poczujesz :decayed:

Opublikowano

to chyba z pedałem w podłodze , mi na trasie z UK do PL spalił nie cale 5L , predkosc do 180km/h