Opublikowano 30 Stycznia 201412 l bry, jak tam, telefon działa? daje rade PS. nie chce ktoś boczków speed pod elektrykę?
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Bandyta na przeglądzie ---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ----------
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Ja wczoraj miałem. Diagnosta jak chciał popatrzeć na wahacze to do mnie z tekstem: "Niżej nie da rady dać auta? Nic nie widać. Ledwo ręka wchodzi między koło a błotnik. " Zdziwiłem się bo miejsca w ciul ale odpowiedziałem że owszem da się hehe
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Ja podkręciłem troche gewindem do góry co by nie było problemów z wjazdem na rampe I już jestem po i można latać następny rok Jak zwykle nie obyło sie bez małej wymiany zdań odnośnie tablic ale przeszły jak zwykle
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l panowie ktoś w dziale sprzedam wystawiał z 8 przycisków do ryglowania/otwierania drzwi , pomożecie mi to znaleźć bo coś mi na oczy padło a to było z parę dni temu dobra znalazłem już coś mi na oczy padło
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Chlopaki czy ktos reflektuje sobie taki rarytasik Lustro fotochrom pod czujnik zmierzchu z KOMPASEM
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Kurfa a nie masz samego foto z kompasem? Z czujnikiem zmierzchu za dużo walki:kwasny:
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Kurfa a nie masz samego foto z kompasem? Z czujnikiem zmierzchu za dużo walki:kwasny: Tamte sa kijowe maja okienka w szkle a tutaj nic nie widac
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l turzol sprawdzałem tą osłonę i mam tylko jedną, wtf ? w quattro tak było ?
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Coś Wy dzisiaj spicie:whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Coś Wy dzisiaj spicie:whistling:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 czekaj bo dopiero z roboty wróciłem i przy korycie jeszcze siedze, wieczorem coś pospamujemy
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi??
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? Marcino87:wink: