Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? klamka od anglika ni epasuję musi być od US właśnie się przyglądnąłem... w amerykańcu masz klamkę razem z wejściem od rączki. myślałem sobie aby zapodać klamkę europejską, ale tam nie ma owego wejścia na rączkę no jest różnica właśne z US wygląda tak ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Panowie 2 pytanie:Czy po zmianie hamulców z tyłu + płyn zawsze jest miętki pedał hamulca, potem twardnieje czy jakoś tak ? a drugie to takie o co chodzi z tym że przekłamuje mi licznik ? temperatura silnika na kompie 90 a na liczniku nie ? :whistling: Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie to dziwnie jest. Na liczniku jest 50*C i na VAGu też. Od 50*C do 70*C wskazania się pokrywają z VAGiem i licznikiem, ale jak na VAGu jest już 80*C to wskazówka ma 90*C. Poza tym od 80*C do 105*C pokazuje mi jako 90*C na liczniku
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? klamka od anglika ni epasuję musi być od US właśnie się przyglądnąłem... w amerykańcu masz klamkę razem z wejściem od rączki. myślałem sobie aby zapodać klamkę europejską, ale tam nie ma owego wejścia na rączkę no jest różnica właśne z US wygląda tak ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/01/31/uzepupy6.jpg na ebayu opór tych klamexów, trzeba pomyśleć
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? klamka od anglika ni epasuję musi być od US właśnie się przyglądnąłem... w amerykańcu masz klamkę razem z wejściem od rączki. myślałem sobie aby zapodać klamkę europejską, ale tam nie ma owego wejścia na rączkę no jest różnica właśne z US wygląda tak ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/01/31/uzepupy6.jpg na ebayu opór tych klamexów, trzeba pomyśleć poka poka
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? klamka od anglika ni epasuję musi być od US właśnie się przyglądnąłem... w amerykańcu masz klamkę razem z wejściem od rączki. myślałem sobie aby zapodać klamkę europejską, ale tam nie ma owego wejścia na rączkę no jest różnica właśne z US wygląda tak ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/01/31/uzepupy6.jpg na ebayu opór tych klamexów, trzeba pomyśleć powiem bardzo bardzo fajny temacik, bo od pasażera nic się nie swieci poza włącznikiem szyby, podświetlenia klamki nie widać a to już świeci, no i działa
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? klamka od anglika ni epasuję musi być od US właśnie się przyglądnąłem... w amerykańcu masz klamkę razem z wejściem od rączki. myślałem sobie aby zapodać klamkę europejską, ale tam nie ma owego wejścia na rączkę no jest różnica właśne z US wygląda tak ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/01/31/uzepupy6.jpg na ebayu opór tych klamexów, trzeba pomyśleć poka poka tak na szybkiego 8E1837020J | eBay ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- z RS4 ma końcówkę L jakby ktoś szukał
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? klamka od anglika ni epasuję musi być od US właśnie się przyglądnąłem... w amerykańcu masz klamkę razem z wejściem od rączki. myślałem sobie aby zapodać klamkę europejską, ale tam nie ma owego wejścia na rączkę no jest różnica właśne z US wygląda tak ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/01/31/uzepupy6.jpg na ebayu opór tych klamexów, trzeba pomyśleć poka poka tak na szybkiego 8E1837020J | eBay ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- z RS4 ma końcówkę L jakby ktoś szukał http://i.imgur.com/F5JrZAY.jpg mnie kosztowała 30 pln z włącznikiem turzol nie widziałeś gdzieś odbiornika do pilota webasto ?
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l mnie kosztowała 30 pln z włącznikiem turzol nie widziałeś gdzieś odbiornika do pilota webasto ?
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l turzol nie widziałeś gdzieś odbiornika do pilota webasto ? Nie szukałem nic z webasto ostatnio. Wywalilem subskrybcje na teile bo za dużo tego było
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l turzol nie widziałeś gdzieś odbiornika do pilota webasto ? Nie szukałem nic z webasto ostatnio. Wywalilem subskrybcje na teile bo za dużo tego było bo mi chyba się coś wykończył, jak byś tam widział daj znać, może i go jeszcze kolega elektronik postawi ale nie wiem
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l A moj piec odpukać śmiga , czasem przy gaszeniu przykopci, ale ogólnie tragedii nie ma. Na następny sezon szykuje się na remont pieca, czyli wyciągnięcie, czyszczenie + nowy zestaw naprawczy.
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l A moj piec odpukać śmiga , czasem przy gaszeniu przykopci, ale ogólnie tragedii nie ma. Na następny sezon szykuje się na remont pieca, czyli wyciągnięcie, czyszczenie + nowy zestaw naprawczy. u mnie jak zimno bardzo nie odpali a jak cieplej odpala ni ekopci nic się nie dzieję, mam nadzieję że to świeca żarowa, bo już zdrowia nie mam
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Ziomale ! najdzie to na kij b6 ? na ramke tez da sie podobno naciągnąć, ale główne pytanie brzmi czy pasuje na kij bo ktoś kiedyś pisał, że od a3 pasuje tylko nie wiem czy dokładnie taka: NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3856174646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? Marcino87:wink: Ja tez, i nawet bede mial jedna na sprzedaz
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l który to zakładał klamkę od angliko-amerykańca z przyciskiem, aby pasażer mógł zamknąć i otworzyć wszystkie drzwi?? Marcino87:wink: Ja tez, i nawet bede mial jedna na sprzedaz bij do Domina on chcę
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l tutaj jak mnie nie ma w ciągu dnia to mam kilka zakładek zawsze do nadrobienia JÓZEK a to znasz??
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l dokładnie, stary ale jary To teraz wiem co fanta będziesz w BT puszczał