Opublikowano 1 Lutego 201412 l Mario to gdzie Ty jeździsz po nocach....a żona wie:naughty::grin: To żona prowadziła :grin: tylko jej nie bij:decayed:
Opublikowano 2 Lutego 201412 l Panowie za taka kasę da się kupić taką maszine? ZJAWISKOWY GOLF R LINE!! 2010R* 2.0 TDI !!! * (3907260272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 2 Lutego 201412 l jest ktos chetny na zderzak sline B6 pod spryski, komplet z kratkami i spryskami? Do malowania---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- No wlasnie Ja tez teraz nie moge znalesc tego numeru jak potrzebuje a jeszcze dwa pytanka dot. owej pompy , czy pompa sama w sobie moze pracowac glosniej jak juz ma nalatane sporo lub jak juz konczy zywota? i jak mozna zapytac to ile placiles kolego "biggman" za ta nowa pompe Bosch-a ? U mnie ciekla, wiec nie wiem czy moze glosniej chodzic, ale pewnie tak w koncu to czesc mechaniczna Ja kupilem troszke okazyjnie od kolegi z ASO, bo nowa to okolo 800zl Witam! Sorki , ze teraz odpisuje ale Moje "polaczenia internetowe" szlak trafil i dopiero teraz udalo mi sie usunac usterke placac za rachunek No 800zl to troche ale kurcze tu w UK po przeliczeniu Pandow na zlotowki to okolo 1400zl wolaja za taka pompe vacum Bosch-a
Opublikowano 2 Lutego 201412 l wody...http://demotywatory.pl/uploads/201110/1317909222_by_jacek22_600.jpg +10:facepalm: Marcin za lema około 1600zl trzeba wyłożyć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kuzwa az tyle mialem nadzieje , ze juz ceny zlecialy troche ale widac dalej wolaja jak za zboze. Suma sumarum liczac czestotliwosc wymiany + cena tanszych zamiennikow i wiadomo czas na robocizne a latwo i szybko to nie jest to lepiej wychodzi zainwestowac te 1600zl w Lemforder-a
Opublikowano 2 Lutego 201412 l wody...http://demotywatory.pl/uploads/201110/1317909222_by_jacek22_600.jpg +10:facepalm: Marcin za lema około 1600zl trzeba wyłożyć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kuzwa az tyle mialem nadzieje , ze juz ceny zlecialy troche ale widac dalej wolaja jak za zboze. Suma sumarum liczac czestotliwosc wymiany + cena tanszych zamiennikow i wiadomo czas na robocizne a latwo i szybko to nie jest to lepiej wychodzi zainwestowac te 1600zl w Lemforder-a oooooj panowie... w battalionie co chwilę się temat przewija. przy wymianie wahaczy należy je dokręcać w pozycji pracującej, a nie na podnośniku. czyli montujemy na podnośniku, łapiemy na śruby, a dokręcamy dopiero, gdy auto stoi na kołach. tak to książkowo powinno wyglądać wsadziłem master sporty za niecałe 5 stówek, zrobiłem na nich ponad 50kkm, poszła do mrogala, który zrobił nią też z 15 tysi albo i lepiej i zaczęła terkotać lewa końcówka drążka (którą ja przypadkiem zahaczyłem czymś przy montażu i przeciąłem, ale nie kupowałem nowej bo chciałem zobaczyć ile ta wytrzyma), a wahacz się żaden nie odezwał podstawą jest prawidłowy montaż, a nie cena i firma wahaczy...
Opublikowano 2 Lutego 201412 l wody...http://demotywatory.pl/uploads/201110/1317909222_by_jacek22_600.jpg +10:facepalm: Marcin za lema około 1600zl trzeba wyłożyć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kuzwa az tyle mialem nadzieje , ze juz ceny zlecialy troche ale widac dalej wolaja jak za zboze. Suma sumarum liczac czestotliwosc wymiany + cena tanszych zamiennikow i wiadomo czas na robocizne a latwo i szybko to nie jest to lepiej wychodzi zainwestowac te 1600zl w Lemforder-a oooooj panowie... w battalionie co chwilę się temat przewija. przy wymianie wahaczy należy je dokręcać w pozycji pracującej, a nie na podnośniku. czyli montujemy na podnośniku, łapiemy na śruby, a dokręcamy dopiero, gdy auto stoi na kołach. tak to książkowo powinno wyglądać wsadziłem master sporty za niecałe 5 stówek, zrobiłem na nich ponad 50kkm, poszła do mrogala, który zrobił nią też z 15 tysi albo i lepiej i zaczęła terkotać lewa końcówka drążka (którą ja przypadkiem zahaczyłem czymś przy montażu i przeciąłem, ale nie kupowałem nowej bo chciałem zobaczyć ile ta wytrzyma), a wahacz się żaden nie odezwał podstawą jest prawidłowy montaż, a nie cena i firma wahaczy... Kaju Kaju dokladnie
Opublikowano 2 Lutego 201412 l wody...http://demotywatory.pl/uploads/201110/1317909222_by_jacek22_600.jpg +10:facepalm: Marcin za lema około 1600zl trzeba wyłożyć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kuzwa az tyle mialem nadzieje , ze juz ceny zlecialy troche ale widac dalej wolaja jak za zboze. Suma sumarum liczac czestotliwosc wymiany + cena tanszych zamiennikow i wiadomo czas na robocizne a latwo i szybko to nie jest to lepiej wychodzi zainwestowac te 1600zl w Lemforder-a oooooj panowie... w battalionie co chwilę się temat przewija. przy wymianie wahaczy należy je dokręcać w pozycji pracującej, a nie na podnośniku. czyli montujemy na podnośniku, łapiemy na śruby, a dokręcamy dopiero, gdy auto stoi na kołach. tak to książkowo powinno wyglądać wsadziłem master sporty za niecałe 5 stówek, zrobiłem na nich ponad 50kkm, poszła do mrogala, który zrobił nią też z 15 tysi albo i lepiej i zaczęła terkotać lewa końcówka drążka (którą ja przypadkiem zahaczyłem czymś przy montażu i przeciąłem, ale nie kupowałem nowej bo chciałem zobaczyć ile ta wytrzyma), a wahacz się żaden nie odezwał podstawą jest prawidłowy montaż, a nie cena i firma wahaczy... Troche lipa z tym dokręcaniem i odkręcanie amorów bo co zrobić jeżeli ma się gwint i się chce podnieść lub opuścić maszyne , też trzeba wszystkie śruby na amorach popuszczać za każdym razem jak się chce gwint pokręcić
Opublikowano 2 Lutego 201412 l wody...http://demotywatory.pl/uploads/201110/1317909222_by_jacek22_600.jpg +10:facepalm: Marcin za lema około 1600zl trzeba wyłożyć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kuzwa az tyle mialem nadzieje , ze juz ceny zlecialy troche ale widac dalej wolaja jak za zboze. Suma sumarum liczac czestotliwosc wymiany + cena tanszych zamiennikow i wiadomo czas na robocizne a latwo i szybko to nie jest to lepiej wychodzi zainwestowac te 1600zl w Lemforder-a oooooj panowie... w battalionie co chwilę się temat przewija. przy wymianie wahaczy należy je dokręcać w pozycji pracującej, a nie na podnośniku. czyli montujemy na podnośniku, łapiemy na śruby, a dokręcamy dopiero, gdy auto stoi na kołach. tak to książkowo powinno wyglądać wsadziłem master sporty za niecałe 5 stówek, zrobiłem na nich ponad 50kkm, poszła do mrogala, który zrobił nią też z 15 tysi albo i lepiej i zaczęła terkotać lewa końcówka drążka (którą ja przypadkiem zahaczyłem czymś przy montażu i przeciąłem, ale nie kupowałem nowej bo chciałem zobaczyć ile ta wytrzyma), a wahacz się żaden nie odezwał podstawą jest prawidłowy montaż, a nie cena i firma wahaczy... Kaju dzieki za info ale akurat w moim przypadku wsio bylo montowane i skrecane zgodnie z powyzszymi zaleceniami , problem jaki sie pojawil to wybite sworznie na dolnych , prostych wachaczach a mianowicie gumki , ktore oslaniaja sworzen i chronia go przed calym brudem i syfem poprostu wypiely sie z tych sprezynowych zabezpieczen i podniosly do gory odslaniajac tym samym sworznie a co brud , piach i woda moze zrobic to juz chyba kazdy wie. Obecnie wachacze zalozone to Febi i do tego musze wymienic jeden wachacz gorny bo ostatnio wpadlem w DDUUUUUUUZZZZZAAAAAA dzire w jezdni gdzie uszkodzilem opone (juz szmelc) i felge (splaszczona na odcinku 5cm) i odrazu dostal gorny wachacz i koncowka drazka. Dlatego odrazu zastanawiam sie na zmaina calego kompletu wachaczy aby to zrobic za jednym zamachem raz a porzadnie i aby ponownie nie zagladac do zawieszenia przez klkadziesiat tysiecy kilometrow.
Opublikowano 2 Lutego 201412 l Artur byłem w biedronce ale jeszcze nie smakowałem wszystko po 59.99 http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/835/5moy.jpg johny mi nie podchodzi ale jim bean - smakowe
Opublikowano 2 Lutego 201412 l marcin9680 Jak by tak poskładać te twoje wszystkie historie to ja sie dziwie jak ten twój samochód jeszcze jeździ