Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany czy lusterko wsteczne podsufitki w A6 C6 jest takie same w A4 B6 B7?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w c6 takie jak w B7:wink:

Opublikowano

brachypelm już nie można legalnie kupić, zostaje giełda - tam dostaniesz pająka z zaświadczeniem o urodzeniu w niewoli. Ale kit z tym.

Jeśli chcesz fajnego pająka w miare bezproblemowego, to zapodaj sobie Lasiodore parahybanę - bydle rośnie jak na drożdżach. No i to drugi co do wielkości pająk świata. Nie potrzeba na niego żadnych dokumentów. Ja miałem chyba L3/4 do L12 rosła w oczach :)

Jak nie ma mrozu możesz brać przez allegro pocztą.

Opublikowano

wujek! :drunk:

Opublikowano

wujek! :drunk:

cio tam:decayed::drunk:

Opublikowano
brachypelm już nie można legalnie kupić, zostaje giełda - tam dostaniesz pająka z zaświadczeniem o urodzeniu w niewoli.
:polew::polew::polew:
Opublikowano
brachypelm już nie można legalnie kupić, zostaje giełda - tam dostaniesz pająka z zaświadczeniem o urodzeniu w niewoli.
:polew::polew::polew:

hahahahaaha no tak jest :D:polew:

Jak wyrobić zaświadczenie o urodzeniu w niewoli na ptasznika Brachypelma w Inspektoracie Weterynarii? - Internetowy sklep zoologiczny - terrarystyczny Budowa terrarium Hodowla ptaszników |

Opublikowano

Zalozcie sobbie temat z tymi ochydnym pajakami gdzie indziej mam arachnofobie:przebiegly:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

:hi:

Panowie czy to prawda, że fotele z A6 C6 podejdą do B6 ? gdzieś ktoś sprzedawał i była tak właśnie informacja ale teraz nie potrafię znaleźć,

chyba tylko coś trzeba rezać z kanapą - może ktoś to opisać dokładniej czy to wielka rzeźba ?

Opublikowano

Panowie czy to prawda, że fotele z A6 C6 podejdą do B6 ? gdzieś ktoś sprzedawał i była tak właśnie informacja ale teraz nie potrafię znaleźć,

chyba tylko coś trzeba rezać z kanapą - może ktoś to opisać dokładniej czy to wielka rzeźba ?

Przednie podejdą ale tył trzeba rezać:wink:
Opublikowano

Przednie podejdą ale tył trzeba rezać:wink:

dzięki ale rozumiem, że kątówki nie trzeba używać :decayed:

Opublikowano
Juzek, wrzuć mi zdjęcia z dzisiaj jak dasz radę :wink:

możesz w moim temacie

ok :wink:

Opublikowano
Zalozcie sobbie temat z tymi ochydnym pajakami gdzie indziej mam arachnofobie:przebiegly:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Sam żeś ohydny :decayed:

brachypelm już nie można legalnie kupić, zostaje giełda - tam dostaniesz pająka z zaświadczeniem o urodzeniu w niewoli. Ale kit z tym.

Jeśli chcesz fajnego pająka w miare bezproblemowego, to zapodaj sobie Lasiodore parahybanę - bydle rośnie jak na drożdżach. No i to drugi co do wielkości pająk świata. Nie potrzeba na niego żadnych dokumentów. Ja miałem chyba L3/4 do L12 rosła w oczach :)

Jak nie ma mrozu możesz brać przez allegro pocztą.

Dzięki za rady slo :good: Chyba wezmę Lasiodora parahybana na początek. W kliszówce go prześlą? On już będzie miał tam torf kokosowy czy coś żeby przeżył przez jakiś czas? Takiego małego to karmić całymi pinkami czy połową? To w wędkarskim sklepie kupić? Przechowywać w lodówce w pojemniczku?

Tylko nigdzie nie widzę L1/L2, najmniejszy jaki znalazłem to L3, ale nie mają go dostępnego..

Opublikowano

Dzięki za rady slo :good: Chyba wezmę Lasiodora parahybana na początek. W kliszówce go prześlą? On już będzie miał tam torf kokosowy czy coś żeby przeżył przez jakiś czas? Takiego małego to karmić całymi pinkami czy połową? To w wędkarskim sklepie kupić? Przechowywać w lodówce w pojemniczku?

przyślą w kliszówce - w środku wilgotna wata, pająk, i wszystko przykryte watą lub papierem miękkim. Możesz go trzymać na włóknie kokosowym lub wacie - byle było mu wilgotno i w miare ciepło 25 - 30stopni. możesz mu wrzucać połowę pinki na początek. jak nie zje to wyciągaj żeby nie dostała się pleśń. tak, w lodówce może byc. jak coś pytaj na priv :)

Opublikowano

przyślą w kliszówce - w środku wilgotna wata, pająk, i wszystko przykryte watą lub papierem miękkim. Możesz go trzymać na włóknie kokosowym lub wacie - byle było mu wilgotno i w miare ciepło 25 - 30stopni. możesz mu wrzucać połowę pinki na początek. jak nie zje to wyciągaj żeby nie dostała się pleśń. tak, w lodówce może byc. jak coś pytaj na priv :)

przypomniał mi się tekst rzucony w battalionie jakiś czas temu: jak wsadzisz łape i poczujesz jakbyś konia cukrem karmił, to znaczy, że już gotowa :grin:

Opublikowano

przypomniał mi się tekst rzucony w battalionie jakiś czas temu: jak wsadzisz łape i poczujesz jakbyś konia cukrem karmił, to znaczy, że już gotowa :grin:

:polew: otóż to

Opublikowano

1661631_661653960557921_927780690_n.jpg

ta z lewej mnie jara :jerk: co do za dokładka?

Opublikowano

SLine.

Swoją drogą tylny S-Line ssie :decayed:

Opublikowano

S-line tylko ujowo pomalowany ala S4:wink:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

f6160debe792c022555941f01105c7ef.jpg

Opublikowano

S-line tylko ujowo pomalowany ala S4:wink:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

http://img.myepicwall.com/2014/02/f6160debe792c022555941f01105c7ef.jpg

Teee Yoda:grin::grin::grin: