Opublikowano 9 Lutego 201412 l A te diody są na taśmie tak? Coś jeszcze potrzebne do tego? Kup lepiej neon gietki bo jest cieńszy i lepiej sie wpasuje
Opublikowano 9 Lutego 201412 l A te diody są na taśmie tak? Coś jeszcze potrzebne do tego? Kup lepiej neon gietki bo jest cieńszy i lepiej sie wpasuje Możesz pokazać jak to wygląda, masz jakiś link:wink:
Opublikowano 9 Lutego 201412 l wiecie gdzie dostać taka naklejka na szybę i wkładkę? Karta Ratownicza Pojazdu już wkrótce obowiązkowa? - Fakty TVN online dobra już mam Punkty wydawania kart ratowniczych | Karty ratownicze http://kartyratownicze.pl/wp-content/uploads/2013/12/Audi-A4_S4-2001-2005.pdf Wzory kart ratownicznych | Karty ratownicze szkoda tylko ze przy audi sie nie postarali tak jak np przy kartach bmw gdzie 2 stronie rozrysowane jest gdzie ciac blache
Opublikowano 9 Lutego 201412 l chce ktoś moje carbony ? jozek daje ci swoje i pare stowek za twoje? Tomek mogę ci zrobic dobrą cene jak chcesz, ale Twoich nie chce ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- Wladi kupiłem za śmieszną kasę
Opublikowano 9 Lutego 201412 l lyknal bym je z checia ale ostatnio sporo zakupow zrobilem i jak moja wyczai to mnie z domu wypierdzieli razem z tymi listwami:decayed: daj cene na pw:decayed:
Opublikowano 9 Lutego 201412 l NBX NEON GIETKI 2 MM PODWÓJNA JASNOŚĆ SUPER TUNING (3895628913) - m.allegro.pl są i tańsze
Opublikowano 9 Lutego 201412 l lyknal bym je z checia ale ostatnio sporo zakupow zrobilem i jak moja wyczai to mnie z domu wypierdzieli razem z tymi listwami:decayed:daj cene na pw:decayed: +1 jak wyczai ze webasto biore to
Opublikowano 9 Lutego 201412 l dlatego moja nawet nie wie, że klape us kupiłem - odbiorę od kumpla jak będę wracał z lotniska - stęskniona przynajmniej nie będzie mi brzęczeć nad uchem
Opublikowano 9 Lutego 201412 l dlatego moja nawet nie wie, że klape us kupiłem - odbiorę od kumpla jak będę wracał z lotniska - stęskniona przynajmniej nie będzie mi brzęczeć nad uchem :polew::polew: musze tak isystem u siebie wprowadzic
Opublikowano 9 Lutego 201412 l dlatego moja nawet nie wie, że klape us kupiłem - odbiorę od kumpla jak będę wracał z lotniska - stęskniona przynajmniej nie będzie mi brzęczeć nad uchem :polew::polew: musze tak isystem u siebie wprowadzic ostatnio to zadziałało jak mi cwiara klamoty przywiózł przy okazji picia donkowego bimbra
Opublikowano 9 Lutego 201412 l http://s30.postimg.org/tlxpc7iz1/zdjecia_z_telefonu_008.jpg7 lat temu w UK robiłeś u Babajów czy własny interes Angol miał myjkę i komis samochodowy a ja jak widać na gąbce napierdzielałem
Opublikowano 9 Lutego 201412 l ale gość pojechał Audi A4 8E Avant BJ 2002 Stoßstange Stossstange hinten Grau LX7Z Endtopf | eBay
Opublikowano 9 Lutego 201412 l a ja już swojej nie mam, miał być ślub po wakacjach i w z końcem roku się wszystko rozpadło ;/ , teraz mogę rezac do upadłego albo do braku środków pieniężnych , przynajmniej auto mnie nie zostawi co do podświetlanych klamek to świeca jak pol d*py za krzaka , chyba by dobrze było widać to podświetlenie gdzieś na zadupiu w lesie w nocy , diody trzeba by wyrezac na białe tak jak Marcin
Opublikowano 9 Lutego 201412 l a ja już swojej nie mam, miał być ślub po wakacjach i w z końcem roku się wszystko rozpadło ;/ , teraz mogę rezac do upadłego albo do braku środków pieniężnych , przynajmniej auto mnie nie zostawico do podświetlanych klamek to świeca jak pol d*py za krzaka , chyba by dobrze było widać to podświetlenie gdzieś na zadupiu w lesie w nocy , diody trzeba by wyrezac na białe tak jak Marcin nie ta to inna
Opublikowano 9 Lutego 201412 l na końcu jeszcze kazała mi sprzedać samochód żeby pokazać jaj ja kocham, jak bym sie posłuchał to bym został bez auta i bez niej ^^ jak to powiedzieć na jakimś polskim filmie, jak bym dal palca sobie uciąć to teraz bym chodził bez reki