Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wlasnie zakupilem komplet nowek oponek 18" to juz z koniecznosci, ale hebli 320/288 chyba i w tym roku nie zaloze dokladnie to nie zakupie tarcz i klockow :/ miesiac temu dowiedzialem sie ze bede tata i musze szukac jakiegos nieduzego mieszkanka i plany z modowaniem audi chyba skonczyly sie :/

no to gratki panie:wink: ja tez w czerwcu bede mial bobasa:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i ciągle te upychanie gratów po sąsiadach , a jak już coś niechcący przyszło do domu to było, a po co ci te rolety , kupił byś coś porządnego a nie firanki do samochodu, strach było coś kupować , zostawilem jej citroena c5 niech tez coś ma od życia

Opublikowano
Wlasnie zakupilem komplet nowek oponek 18" to juz z koniecznosci, ale hebli 320/288 chyba i w tym roku nie zaloze dokladnie to nie zakupie tarcz i klockow :/ miesiac temu dowiedzialem sie ze bede tata i musze szukac jakiegos nieduzego mieszkanka i plany z modowaniem audi chyba skonczyly sie :/
No to gratuluję a z drugiej strony jeżeli chodzi o furacza....łączymy się z Tobą w bólu:grin::grin::grin:
Opublikowano

no to gratki panie:wink: ja tez w czerwcu bede mial bobasa:decayed:

ja już mam to za sobą a wam szczerzę współczuję :decayed:

Opublikowano

O jak Tomaszu szybko zakreciles sie z potomkiem, ja zaraz bede mial 3 rocznice no i wiek chrystusowy na karku wiec czas najwyzszy bylo cos zmajstrowwc moj bobas planowany na II polowe sierpnia heh.

Opublikowano

no coz przezyjemy:decayed:

Opublikowano
a ja już swojej nie mam, miał być ślub po wakacjach i w z końcem roku się wszystko rozpadło ;/ , teraz mogę rezac do upadłego albo do braku środków pieniężnych , przynajmniej auto mnie nie zostawi

co do podświetlanych klamek to świeca jak pol d*py za krzaka , chyba by dobrze było widać to podświetlenie gdzieś na zadupiu w lesie w nocy , diody trzeba by wyrezac na białe tak jak Marcin

będzie dobrze!

też miałem księżniczkę z którą planowałem wspólną przyszłość ale niestety bajka się skończyła ... mówiłem sobie co teraz, gdzie w tym wieku znajdę piękną, młodą przyszłą żonkę no i nagle masz! w kwietniu wesele a we wrześniu potomek :wink: dzisiaj jeszcze szybka rozmowa z szefem na temat wypożyczenia autka na weselicho , stwierdził w ramach prezentu ślubnego mam możliwość wyboru i wszystko za free! kolana mi poszły bo ma białe Audi R8 i BMW X6 w czarnym macie, zanim zdążyłem się odezwać młoda powiedziała że BMW :facepalm: ale i tak ją kocham :grin:

Opublikowano
O jak Tomaszu szybko zakreciles sie z potomkiem, ja zaraz bede mial 3 rocznice no i wiek chrystusowy na karku wiec czas najwyzszy bylo cos zmajstrowwc moj bobas planowany na II polowe sierpnia heh.

no widzisz krecilem krecilem i wykrecilem:decayed:

ja tez sie do tego wieku powoli zblizam wiec musialem jakis slad po sobie zostawic:wink:

Opublikowano

A moja audi ma juz i tak duzo wiec nie jest zle. golasem to juz nie jest B-) nie doczekala siie siedzen( tu byl sajgon z zona uff) rnse (w sumie stara juz technologia dla mnie) no i nieszczesnych tarcz i klockow do hebli. Ale to ostatnie moze uda mi sie zrealizowac bo tu chodzi o bezpieczesntwo a nie tunning wiec kobiety nie zakrzycza mnie hyhy

Opublikowano

Ale Stoch zayebał!!!!!!!!! olelelelelele

Opublikowano

Polecial j**any :kox:

Opublikowano

panowie jest ktoś na forum z Monachium lub okolic

Opublikowano

Brawo Kamil!!!

Opublikowano
Brawo Kamil!!!
+10 yebany....miszcz Kamil a Małyszowi w studio gul chodzi:grin:
Opublikowano