Opublikowano 14 Lutego 201412 l hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą no chyba nie
Opublikowano 14 Lutego 201412 l hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą no chyba nie Kaju zawsze są wyjątki ---------- Post dopisany 15-02-2014 at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2014 at 23:54 ---------- Panie i Panowie - 100lat dla założyciela tematu - NOSB - 100`ówka
Opublikowano 14 Lutego 201412 l Ja byłem na Jack Strong. Nie wiem skąd te spusty nad tym filmem:kwasny: Jak dla mnie poprawny. Wladi rękaw nie liczy się jako odwalenie roboty:decayed:
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Panowie , wczoraj puścił mi któryś z węzy odpowiedzialny za transport płynu chłodniczego, w miejscu, hmm nad katalizatorem, bo lalo sie na łączenie katalizatora z turbina ,i praktycznie zleciał cały , na fisie zapalali się kontrolka collant bla bla i temperatura skoczyła do 110 stopni, teraz pytanie który to waz ? zaraz pójdę zrobić fotkę, i czy na warsztat mogę zalać wody do układu i dojechać? bo szkoda mi płynu za 70 zl zeby przez drogę cały zleciał , dymiło sie jak z ogniska już myślałem ze się zapali i będzie po moim wozidle
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Wandej to za ten rękaw:thumbup: siemanko byki Kurfa ja znowu w trasie w Twoje włości trupa(alfe romeo) jade oglądać Tym razem wejherowo:facepalm:
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Szkoda że dzisiaj służbuje bo bym podleciał Twoja gębę brzydką zobaczyć
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Szkoda że dzisiaj służbuje bo bym podleciał Twoja gębę brzydką zobaczyć Jak będzie złom to Ci dam namiary to mu jakiś granat podrzucisz do tej alfy:decayed:
Opublikowano 15 Lutego 201412 l hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie
Opublikowano 15 Lutego 201412 l hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie albo (milcz kobieto)