Opublikowano 16 Lutego 201412 l co grozi za jazdę z nie przepisową tablicą rejestracyją ( chodzi i o tylną klapę US)
Opublikowano 16 Lutego 201412 l co grozi za jazdę z nie przepisową tablicą rejestracyją ( chodzi i o tylną klapę US) Zabranie dowodu, do 200zł mandatu ewentualnie + 20zł za koszt przeglądu rejestracji po "naprawieniu". ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- si To będę musiał swoje przerobić
Opublikowano 16 Lutego 201412 l podziękował dobrze że się zapytałem bo już bym się wtopił Ja kiedyś tak wtopiłem jak do siebie przekladalem:decayed:
Opublikowano 16 Lutego 201412 l co grozi za jazdę z nie przepisową tablicą rejestracyją ( chodzi i o tylną klapę US) Zabranie dowodu, do 200zł mandatu ewentualnie + 20zł za koszt przeglądu rejestracji po "naprawieniu". ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- si To będę musiał swoje przerobić a mozna zmienić na miejscu tablicę ??
Opublikowano 16 Lutego 201412 l co grozi za jazdę z nie przepisową tablicą rejestracyją ( chodzi i o tylną klapę US) zależy na kogo trafisz. do mnie się nie doczepiali, bo była czytelna i oczywiście w bagażniku woziłem ori wymiarową kwadratową a propos tablicy USA.... jutro klapa jedzie do mnie
Opublikowano 16 Lutego 201412 l podziękował dobrze że się zapytałem bo już bym się wtopił Ja kiedyś tak wtopiłem jak do siebie przekladalem:decayed: A Ty co tak malo aktywny ostatnio w temacie? Pewnie przez to że zupy kasuja:decayed:
Opublikowano 16 Lutego 201412 l co grozi za jazdę z nie przepisową tablicą rejestracyją ( chodzi i o tylną klapę US) Zabranie dowodu, do 200zł mandatu ewentualnie + 20zł za koszt przeglądu rejestracji po "naprawieniu". ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- si To będę musiał swoje przerobić a mozna zmienić na miejscu tablicę ?? Jeśli usterkę możesz naprawić w ciągu 15min mogą Ci naskoczyć
Opublikowano 16 Lutego 201412 l magnesy neodymowe, nakładasz jedną na drugą i mogą Ci klęknąć do miecza.
Opublikowano 16 Lutego 201412 l magnesy neodymowe, nakładasz jedną na drugą i mogą Ci klęknąć do miecza. Ja bym wyciągnął śrubokręt i powoli z zegarkiem w ręku zmieniał tablicę 15min
Opublikowano 16 Lutego 201412 l magnesy neodymowe, nakładasz jedną na drugą i mogą Ci klęknąć do miecza. Ja bym wyciągnął śrubokręt i powoli z zegarkiem w ręku zmieniał tablicę 15min ja też lubie pyszczyć przy kontroli, ale jak Ci się spieszy, to nie warto, bo Ci przepierdolą wzdłuż i wszerz całą fure
Opublikowano 16 Lutego 201412 l no i wszystko jasne....dzieki PanowieTobie coś wyjaśnić to jak zwykle trzeba dwie strony spamu nawalić
Opublikowano 16 Lutego 201412 l Pany co myslicie o dokładce Cupra do seryjnego zderzaka? dolną dokładke mam w kolorze:wink: nie bedzie dziwnie wygladac?
Opublikowano 16 Lutego 201412 l magnesy neodymowe, nakładasz jedną na drugą i mogą Ci klęknąć do miecza. Ja bym wyciągnął śrubokręt i powoli z zegarkiem w ręku zmieniał tablicę 15min ja też lubie pyszczyć przy kontroli, ale jak Ci się spieszy, to nie warto, bo Ci przepierdolą wzdłuż i wszerz całą fure Ja już dwa razy tak miałem, że się stawiałem.. Raz skończyło się na 100zł mandatu za niesprawne lampy (brak wstecznego i przeciwmgielnego w LED'ach), a chciał mi zabrać dowód i dać mandat za ściemę szyb "na oko", zamiast zmierzyć przyrządem do tego przeznaczonym (nie mieli), a za drugim razem trzepanie całego auta wraz z zawartością bagażnika, po tym jak szwagier, pasażer, nie chciał im dać dowodu osobistego