Opublikowano 19 Lutego 201412 l Jak tu się tylko o B6 pisze to co się dziwić to dla odmiany coś co ustrzeliłem dzisiaj, sąsiad w końcu zdjął, a jak odpalił, to pół ulicy wyleciało i zaczęli lakier polerować a dzieciaki cukierkami zaczęły rzucać w kufrze 15 ciał
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Zeby zakozyc swoj watek to trzeba jeszcze inne rzeczy najpierw zrobic
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Spokojnie od czegoś trzeba zacząć, zresztą każdy z nas zaczynał podobnie a teraz można z co niektórych czerpać inspiracje:wink:
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Spokojnie od czegoś trzeba zacząć, zresztą każdy z nas zaczynał podobnie a teraz można z co niektórych czerpać inspiracje:wink: Wladi np zaczął od sedana a teraz ma avanta:decayed:
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Spokojnie od czegoś trzeba zacząć, zresztą każdy z nas zaczynał podobnie a teraz można z co niektórych czerpać inspiracje:wink: Wladi np zaczął od sedana a teraz ma avanta:decayed: No dokładnie a teraz jeszcze będę Cabrio robił
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Audi auto sticker, car logo with women on auto sticker. - Bargains Zone ma ktoś dojście żeby zrobić parę takich naklejek w rozmiarze 7x12cm? na przezroczystej folii tak aby po naklejeniu na klapę był widoczny tylko motyw z linku? a tło było przezroczyste a nie białe tak jak na zdjęciu poglądowym?
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Audi auto sticker, car logo with women on auto sticker. - Bargains Zonema ktoś dojście żeby zrobić parę takich naklejek w rozmiarze 7x12cm? na przezroczystej folii tak aby po naklejeniu na klapę był widoczny tylko motyw z linku? a tło było przezroczyste a nie białe tak jak na zdjęciu poglądowym? ja zamowilem z raichu:decayed:
Opublikowano 19 Lutego 201412 l tylko ten rozmiar w aukcji sklepie jest dla mnie za duży max myślę na prawa stronę klapy to 7x12 albo 9x15 ile zapłaciłeś i jaka wielkość?
Opublikowano 19 Lutego 201412 l tylko ten rozmiar w aukcji sklepie jest dla mnie za duży max myślę na prawa stronę klapy to 7x12 albo 9x15 ile zapłaciłeś i jaka wielkość? http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/napisy-naklejki-polish-|-works-wedle-zyczenia-303857/ napisz w PW, że ja Cię skierowałem
Opublikowano 19 Lutego 201412 l na allegro pytałem to przy 10 sztukach 7x12 cena by była 4zł dziękować zaraz napisze zapytanie
Opublikowano 19 Lutego 201412 l na allegro pytałem to przy 10 sztukach 7x12 cena by była 4złdziękować zaraz napisze zapytanie też napisałem, ale mam troszkę inne kryteria - wymiary indywidualne
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. Te będą dobre czy za długie? Ściągacz do sprężyn 2szt ściągacze 380mm amortyzat (3911159389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. A gdzie sprężyny sciagasz? Przód tył?
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Przód i tył, właśnie zamówiłem sprężyny Eibach pro kit i teraz potrzebuje ściągacze...