Opublikowano 25 Lutego 201412 l Pfff.. Się śmiej, śmiej.. Ale ona serio jest za***ista Siedzi mucha w mucholocie.. Mucha, mucha, w mucholocie.. tyle, to i ja wiem!
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Jadę sobie swoją bryką, a tu mnie Kaju wyprzedza swoją 2.5TDI to pewnie ktoś z Battalionu bo to b5tka
Opublikowano 25 Lutego 201412 l to jest fajne to juz troche czasu mapoza tym te laski bija wieksza furore teledyskiem niz ori czarnulka ma fajne oddychanie
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Kaju, Kaju, Ty stary zwyrodnialcu, potrzebuję klipu, w którym laska chodziła po pokoju z Jackiem Danielsem..
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Kaju, Kaju, Ty stary zwyrodnialcu, potrzebuję klipu, w którym laska chodziła po pokoju z Jackiem Danielsem.. mózg mi rozjebałeś nie mogę skojarzyć, zanuć chociaż jak to leciało ale masz na rozluźnienie:
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Kaju, Kaju, Ty stary zwyrodnialcu, potrzebuję klipu, w którym laska chodziła po pokoju z Jackiem Danielsem..
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Kaju, Kaju, Ty stary zwyrodnialcu, potrzebuję klipu, w którym laska chodziła po pokoju z Jackiem Danielsem.. mózg mi rozjebałeś nie mogę skojarzyć, zanuć chociaż jak to leciało ale masz na rozluźnienie: Jak mówię, że było to było
Opublikowano 25 Lutego 201412 l no nareszcie Jawor dał cos fajnego ;D ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- Kaju tanczy :banan2:
Opublikowano 25 Lutego 201412 l zrobiłbym jej w garażu porządek Jak Reksio szynke.. Jak jechowy do drzwi.. Jak dzika kuna w agreście.. Przeca to ideał
Opublikowano 25 Lutego 201412 l no nareszcie Jawor dał cos fajnego ;D---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- Kaju tanczy :banan2: u jozka w aucie to siedemset razy dziennie leci
Opublikowano 25 Lutego 201412 l słyszałem że u jozka pogrywa to: też, ale ostatnio chwalił się, że jak podleciał u siebie na wsi pod remize, to gimby tego nie znajo i żodyn kurwiks sie w drzwiach nie dusił:
Opublikowano 25 Lutego 201412 l ja u niego słyszałem coś innego ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:59 ---------- gadacie, ale to były hiciory
Opublikowano 25 Lutego 201412 l słyszałem że u jozka pogrywa to: też, ale ostatnio chwalił się, że jak podleciał u siebie na wsi pod remize, to gimby tego nie znajo i żodyn kurwiks sie w drzwiach nie dusił: Kaju.. Awansowałeś, na STAREGO Zwyrodnialca Takie hiciory to muszą znać tylko "dizanaury", jak to mojej siostrzenica mówi
Opublikowano 25 Lutego 201412 l ja u niego słyszałem coś innego ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:59 ---------- gadacie, ale to były hiciory do dziś słucham muzy z tych lat 90% dzisiejszej komercji to totalny szit ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- albo to:
Opublikowano 25 Lutego 201412 l ja u niego słyszałem coś innego ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:59 ---------- gadacie, ale to były hiciory Weź się schowaj To jest kierwa hicior