Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 57,1 na bank...a Jiozek już by bez głowy biegał... ...gdyby dał
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 uffff głowa cała ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- ile warta jest poducha do 3 ramiennej kierownicy z b7 ?
Wandej Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 uffff głowa cała ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- ile warta jest poducha do 3 ramiennej kierownicy z b7 ? 500-600zł trza dać. Byś kurfa jeździł na rotorach z nie takim otworem centrującym:przebiegly:
KANAL Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Jest jakis magik ktory rozkminil temat wyswietlania czujnikow parkowania na RNS-E Led? Gdzies czytalem ze wystarczy modul czujnikow parkowania z A4 B8 ale co dalej? Jak to podlaczyc z RNS-E? Drugie pytanie czy ktos sie orientuje czy modul czujnikow parkowania z B7 laczy sie z VAGiem po Canie? Od czasu do czasu mam z nim problem a z kompem brak komunikacji - modul i PDC dokladany na ori czesciach ale nie wiem w tej chwili na jakich. I trzecie pytanie - czy czujnik PDC w tylnym zderzaku wyciaga sie do przodu (wypycha) czy do tylu? Auto oklejone folia, czujnik pod folia i sie zastanawiam jak to bedzie w przypadku ewentualnej wymiany czujnika PDC. Wiem ze trzeba zdjac zderzak w przypadku wymiany srodkowych czujnikow ale nie znalazlem nigdzie czy sie je wypycha na zewnatrz czy wyciaga do wewnatrz.
andr3i Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Jest jakis magik ktory rozkminil temat wyswietlania czujnikow parkowania na RNS-E Led? Gdzies czytalem ze wystarczy modul czujnikow parkowania z A4 B8 ale co dalej? Jak to podlaczyc z RNS-E?Drugie pytanie czy ktos sie orientuje czy modul czujnikow parkowania z B7 laczy sie z VAGiem po Canie? Od czasu do czasu mam z nim problem a z kompem brak komunikacji - modul i PDC dokladany na ori czesciach ale nie wiem w tej chwili na jakich. I trzecie pytanie - czy czujnik PDC w tylnym zderzaku wyciaga sie do przodu (wypycha) czy do tylu? Auto oklejone folia, czujnik pod folia i sie zastanawiam jak to bedzie w przypadku ewentualnej wymiany czujnika PDC. Wiem ze trzeba zdjac zderzak w przypadku wymiany srodkowych czujnikow ale nie znalazlem nigdzie czy sie je wypycha na zewnatrz czy wyciaga do wewnatrz. ad 3 do wewnatrz trzeba je wciskac po odgieciu zaczepow
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 bez obaw, byś coś wymyślił czyli Avusy idą w odstawkę ??
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 moje avusy ? Nie, ten sezon na pewno zostaną, potem może się coś pomyśli
domin79 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Jest jakis magik ktory rozkminil temat wyswietlania czujnikow parkowania na RNS-E Led? Gdzies czytalem ze wystarczy modul czujnikow parkowania z A4 B8 ale co dalej? Jak to podlaczyc z RNS-E?Drugie pytanie czy ktos sie orientuje czy modul czujnikow parkowania z B7 laczy sie z VAGiem po Canie? Od czasu do czasu mam z nim problem a z kompem brak komunikacji - modul i PDC dokladany na ori czesciach ale nie wiem w tej chwili na jakich. I trzecie pytanie - czy czujnik PDC w tylnym zderzaku wyciaga sie do przodu (wypycha) czy do tylu? Auto oklejone folia, czujnik pod folia i sie zastanawiam jak to bedzie w przypadku ewentualnej wymiany czujnika PDC. Wiem ze trzeba zdjac zderzak w przypadku wymiany srodkowych czujnikow ale nie znalazlem nigdzie czy sie je wypycha na zewnatrz czy wyciaga do wewnatrz. ad1. potrzebna jeszcze do tego bramka can i moduł z A3:wink: jak narazie nikt mocniej sie temu nie przyjrzał ale kwestia czasu ad.2 i po canach i lini k:wink:
Wandej Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 bez obaw, byś coś wymyślił Ja już możliwości wypisałem:decayed: Kuriera free bym Ci zrobił
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 bez obaw, byś coś wymyślił Ja już możliwości wypisałem:decayed: Kuriera free bym Ci zrobił piasty bym musiał tylko wymienić
wladi Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Bartek nie mów że nie pamiętasz tej fotki:thumbup:
andr3i Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 2004 Audi A4 1.8T 190 Quattro S line [6] 4dr 4 door Saloon | eBay ciekawy kolor stolkow
hajpa Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Przekladka Quattro Audi A4 B6 Malysz 1.8T 2.5 1.9 (3945050120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Chłopaki co powiecie o tej aukcji? Nie za tanio jak na komplet? Miał ktoś styczność z tym sprzedającym?
marcin_o23 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 koła odebrane od wulkanizatora, już się nie mogę doczekać weekendu
tomcrack27 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 panowie wydech od 1.8t avant a sedan rozni sie czyms??
domin79 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 panowie wydech od 1.8t avant a sedan rozni sie czyms?? to siamo:wink:
tomcrack27 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 panowie wydech od 1.8t avant a sedan rozni sie czyms?? to siamo:wink: dzieki miszczu:wink:
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Przekladka Quattro Audi A4 B6 Malysz 1.8T 2.5 1.9 (3945050120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Chłopaki co powiecie o tej aukcji? Nie za tanio jak na komplet? Miał ktoś styczność z tym sprzedającym? Leży mu to i zalega na placu. ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ---------- w sumie jak wydaje Ci się za tanio, to mogę Ci to sprzedać za 1900+KW
Rekomendowane odpowiedzi