Kshyhu87 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Tych drugich uszczelek co w drzwiach są też możecie podać :-) mi się przydadzą
greg2505 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- Panowie potrzebuje numerki uszczelek drzwi ,prawej i lewej przedniej . Tylko źe nie chodzi mi o te na drzwiach , tylko o te które sa na samochodzie . Dzięki +1
KANAL Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Cos na pocieszenie oka DJ Kronic feat. Bombs Away - Looking For Some Girls - YouTube
kaju Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ponoć w Polsce pogoda się zj***ła? to patrzcie co u mnie na wyspach:
reikeb Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Siemanko dziś rezałem spryski mgielkowe i efekt jest maga ! Tylko jak demontowałem to odkryłem że mam grzane... ( a zimą mi zamarzało xD )a kupiłem zwykłe wiec jak ktoś by chciał to moge sprzedać już przyrezane za 80zł w tym wysyłka to kupił bym sobie grzane, jak nie będzie chętnych to zostawie takie xD
KANAL Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Siemanko dziś rezałem spryski mgielkowe i efekt jest maga ! Tylko jak demontowałem to odkryłem że mam grzane... ( a zimą mi zamarzało xD )a kupiłem zwykłe wiec jak ktoś by chciał to moge sprzedać już przyrezane za 80zł w tym wysyłka to kupił bym sobie grzane, jak nie będzie chętnych to zostawie takie xD Duzo roboty zeby zamienic zwykle na te Twoje przyrezane?
ucho.77 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Siemanko dziś rezałem spryski mgielkowe i efekt jest maga ! Tylko jak demontowałem to odkryłem że mam grzane... ( a zimą mi zamarzało xD )a kupiłem zwykłe wiec jak ktoś by chciał to moge sprzedać już przyrezane za 80zł w tym wysyłka to kupił bym sobie grzane, jak nie będzie chętnych to zostawie takie xD Duzo roboty zeby zamienic zwykle na te Twoje przyrezane? w 15mni temat ogarniesz:wink:
serfin Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 u mnie kawa INKA jutro rano do roboty znow, a weekend bedzie za week , bedzie pogoda i warunki do porezania
MARCIN607 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 3 heinkeken on board:kox: czy perły (już 2 znaczy się) wasze zdrowie
Gość Edyta Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 u mnie kawa INKA jutro rano do roboty znow, a weekend bedzie za week , bedzie pogoda i warunki do porezania tragedii nie ma:decayed: ja od 11 miesięcy nic:whistling:
miszka Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- Panowie potrzebuje numerki uszczelek drzwi ,prawej i lewej przedniej . Tylko źe nie chodzi mi o te na drzwiach , tylko o te które sa na samochodzie . Dzięki +1 nikt nic ?
kaju Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 u mnie kawa INKA jutro rano do roboty znow, a weekend bedzie za week , bedzie pogoda i warunki do porezania tragedii nie ma:decayed: ja od 11 miesięcy nic:whistling: w Twoim przypadku warto
Gość Edyta Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 u mnie kawa INKA jutro rano do roboty znow, a weekend bedzie za week , bedzie pogoda i warunki do porezania tragedii nie ma:decayed: ja od 11 miesięcy nic:whistling: w Twoim przypadku warto
wladi Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A Ty co na picie się z rezania przerzuciłeś
reikeb Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Siemanko dziś rezałem spryski mgielkowe i efekt jest maga ! Tylko jak demontowałem to odkryłem że mam grzane... ( a zimą mi zamarzało xD )a kupiłem zwykłe wiec jak ktoś by chciał to moge sprzedać już przyrezane za 80zł w tym wysyłka to kupił bym sobie grzane, jak nie będzie chętnych to zostawie takie xD Duzo roboty zeby zamienic zwykle na te Twoje przyrezane? Mi to zajeło jakieś 10 min i efekt jest mega a do tego pelna regulacja wysokości
Rekomendowane odpowiedzi