Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dbry Evrybody :) tak ten sub wchodzi w min 17" u mnie siedzi w dojazdowce.

Ps. Domin jak tam moje lusterko foto wyslesz w tym tygodniu?

Ps.2 Stichy na czym stanął watek 2 wiazek do szyb za 250zl? Bo nie mam ani pieniedzy ani wiazek.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak dzis poleci :decayed: kabelkologie Ci dołoze i leci:wink:

Opublikowano

za***iście podziekowal :D

Opublikowano

Ps.2 Stichy na czym stanął watek 2 wiazek do szyb za 250zl? Bo nie mam ani pieniedzy ani wiazek.

Sluzba celna przejela i beda rozpatrywac do max 3 miesiace - jak do tego czasu nie pokryje sie plesnia to odesla bo w innym przypadku pewnie jeszcze jakas kwarantanna czy cos takiego

A tak nawiasem to przeciez wiesz ze przesylka z zagranicy i w ciagu 3 dni nie dojdzie - nawet krajowa w tym czasie sie nie wyrobi

Kolo srody powinna byc - nie jestes jedyny ktory kupil a najbardziej marudzisz :grin:

Opublikowano

3 dni krajowa sie nie wyrobi:shock3: chyba ze rowerem :whistling:

Opublikowano

No widzisz zawsze mozna sie czegos dowiedziec :decayed:

A wiesz ze jak wysylasz w PL paczke za potwierdzeniem odbioru i jak zaginie to poczta nie ponosi odpowiedzialnosci? :facepalm:

Musisz dodatkowa oplate uiscic i okrecone papierem bo jak streczem to juz nie :facepalm:

Opublikowano

Myslalem ze poszlo przez teleport startrekowski...

---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

Za 8,5zl maja teraz kartonowe koperty przesylki na poczcie wysyla sie tj poleconym i smsem dostaje sie info o przesylce, przesylka jest ubezpieczona z automatu na 100zl w przypadku zaginiecia, wiec w tym przypadku najwyzej stracilbys na zysku ;)

Opublikowano

Mowa o paczce a Ty z kopertami wyskakujesz :grin:

Info godne zapisania i do przypomnienia w niedlugim czasie :wink:

Opublikowano

Panowie w jaki sposób zaślepić EGR żeby to jakoś sensownie wyglądało ? po zaślepieniu spada spalanie ?

Opublikowano

panowie przy montażu tylnych boczkow w elektryke nie istotne jest czy kupie wiązki: 8E0 971 693 F - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (do 30.06.2002)

czy 8E0 971 693 L - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (od 01.07.2002) jedno i drugie bedzie obslugiwać silniczki z 2001r na tyle tak?

Opublikowano
Panowie w jaki sposób zaślepić EGR żeby to jakoś sensownie wyglądało ? po zaślepieniu spada spalanie ?

Najlepiej jest wyje... całkowicie o tak

08b924bf9c3b.jpg

---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ----------

panowie przy montażu tylnych boczkow w elektryke nie istotne jest czy kupie wiązki: 8E0 971 693 F - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (do 30.06.2002)

czy 8E0 971 693 L - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (od 01.07.2002) jedno i drugie bedzie obslugiwać silniczki z 2001r na tyle tak?

Z tego co pamietam to chyba tylko pinami sie różnią

Opublikowano

A dzieki bede kombinowal jak juz sprzedawca naprawi blad. Kupilem ponad tydzien temu na aukcji z koncowka 693F przyslal mi 693E czyli bez pakietu swiatlo, teraz naprawia blad i chba nie ma juz tych z F ale rozbiera A4B6 z 2004r z siedzeniami recaro i mi zaproponowal te wiazki z literka L wlasnie.

Opublikowano

Najlepiej jest wyje... całkowicie o tak

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08b924bf9c3b.jpg

a jakieś zaślepki z blachy tak żebym mógł to u siebei w domu zrobić ? jakieś uszczelki do tych podkładek bym potrzebował ?

Opublikowano

Prośba Panowie, podrzuci mi ktoś foto jak macie zamontowane te uszczelki na chłodnicy ?

aezg.jpg

Opublikowano

Na Allegro widziałem kiedyś takie zaślepki

Opublikowano

potrzebuje tylko foto jak ma ktoś tą gumę i jak ona jest zamontowana

Opublikowano

Proszę:wink: :

Jpa1YNj.jpg

kquPxW8.jpg

Opublikowano

ok, to czekam :wink:

Opublikowano