Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wlasnie odebralem paczke od listonosza......babka ktora mi wysylala ps vite + gry nawet ku..wa pudelka tasma klejaca nie zakleila....co za zjebani ludzie....:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

No ale chyba " nic nie wypadło" z kartonika? :D nowka czy uzywka ile funciaków?

Opublikowano

nowa + 3 gry

prezent na komunie dla mojego bratanka :wink:

nie nic nie wypadlo ale poprostu zal:kwasny:

Opublikowano

mi sie w szafie wala nowe wii i nie wiem co z tym zrobić bo i tak tego nie używam. chce ktoś ? :decayed:

Opublikowano

Wii to dla dzieci :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Jak masz wyrzucic do smieci tą Wii to oddaj na szczytny cel, znam przynajmniej 3 takie rodziny z dziecmi w moim miescie, ze mi ich szkoda. Ile za nia bys chcial jak cos daj na pw pelne info co do stanu, zawartosci i "kwoty roszczeniowej" :)

Opublikowano

tyle że ja to mam w uk :wink:

---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ----------

a takich rzeczy nigdy nie wyrzucalem jak juz to dawalem komus, w zeszlym roku ps2 oddalem wlasnie dla kumpla zeby dzieciaki molestowały :wink:

Opublikowano

Oj to na swieta nie zjezdzasz do pl?

Opublikowano
Oj to na swieta nie zjezdzasz do pl?

wisi to w powietrzu jak na razie.

Opublikowano

Cos tu wietrznie :D czas spadac z roboty do domu, strzelic piwko i obejrzec kolejne odcinki Gas Monkey na kanale Discovery ;)

---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ----------

Chłopaki majac tylne boczki z wiazką z B6 pod elektryke szyb, moge bez problemu wziac przyciski z B7? Te przyciski przypadkiem nie roznia sie wielkoscia wtyczki? Nie chcialbym wkurzyc sie kiedy podczas montazu okazaloby sie, ze wtyczka wiazki z B6 jest inna niz gniazdko przycisku tylnej szyby z B7.

Opublikowano

wsio to samo:wink:

Opublikowano

Dzieki Tomekza info, Szukam styranych przyciskow do raczek tylnych szyb aby dzialaly moga byc porysowane i tak bede robil podmianke gornych nakladek. Ktos moze ma niepotrzebne?

Opublikowano

ja:decayed: i to nawet w dobrym stanie

Opublikowano

Niestety sknery wyjeli przyciski z raczek i boczki przyszly bez przyciskow, za to z klamkami podswietlanymi z diodami takze nie rozumiem polityki handlarzy ;)

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

Kurka wodna...Tomaszu chcialbym w weekend zamontowac te szybki grrr :/ Tak aby po przyjezdzie po 12 kwietnia do Ciebie miec juz cos do pokazania :D

Opublikowano

Panowie ktośkiedyś wspominał ze jakis koleś ma cały zestaw do swapa na quattro .Aktualne to jeszcze ?

Opublikowano

wczoraj o 16:40 stałem obok niego na swiatlach na zwirki i wigury epickie wlepy ^^

e28e9fb253b0281am.jpg

a tu więcej o tym Panu

"Wypier? nas Urząd Skarbowy". Zbigniew Stonoga: 1,9 mln zł ugrzęzło w urzędzie nawet na sto lat | NaTemat.pl

Opublikowano
Niestety sknery wyjeli przyciski z raczek i boczki przyszly bez przyciskow, za to z klamkami podswietlanymi z diodami takze nie rozumiem polityki handlarzy ;)

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

Kurka wodna...Tomaszu chcialbym w weekend zamontowac te szybki grrr :/ Tak aby po przyjezdzie po 12 kwietnia do Ciebie miec juz cos do pokazania :D

To juz od ciebie zależy stary ode mnie byś je miał za darmoszke

Opublikowano

Daniel paczuszka dotarla?