Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
same opony :decayed: a jak chcesz dać to daj je razem z felgami :decayed:

hehehe nie do sprzedania chod=ciaz to co mówiłem ze coś bije to już zima zdjęta i okazało się ze dwie felgi do prostowanie po powyzej 160 biją :decayed:

i jeszcze nie ma fot z nowym kołem na pokładzie ? :whistling:

jeszcze nie bo muszę jedną rzecz poprawić :decayed: ale kółko mi się widzi :slina:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Oto co jeszcze dzis wpadlo do bagaja http://img.tapatalk.com/d/14/03/31/ahyra6a9.jpg

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ----------

...i bardzo lad ie uzupelnia subik Bose w polce ;)

wiesz co zauwazylem ? ze bez sruby momcujacej u mnie gra duzo lepiej :)

Opublikowano
panowi i panie...

kumpel ma b5 i zastanawia się nad b7 w 1.8t(było takie?) lub b8 w dieslu ale z dużym przebiegiem... co mu doradzicie??

Były:wink: Jak ma około 55k to B8 kupi. Jak nie to spasione b7 i spokojnie 2.0T:kox:

noo, tam to jak u Ciebie - oleju nie trzeba zmieniać, bo cały czas świeży się dolewa.

Opublikowano
panowi i panie...

kumpel ma b5 i zastanawia się nad b7 w 1.8t(było takie?) lub b8 w dieslu ale z dużym przebiegiem... co mu doradzicie??

Były:wink: Jak ma około 55k to B8 kupi. Jak nie to spasione b7 i spokojnie 2.0T:kox:

noo, tam to jak u Ciebie - oleju nie trzeba zmieniać, bo cały czas świeży się dolewa.

c**j tam ale jedzie:kox:I nie waży pińcet kilo jak te twoje truchło które zwiesz silnikiem:decayed:

Opublikowano

no właśnie słyszałem, że 2.0 to porażka w porównaniu z 1.8t...

Opublikowano

A tego tak nie sprawdzalem czy ze sruba lepiej czy gorzej, jutro moze wloze alufele 18" do bagaja i wloze tego suba do tej feli i wtedy porownam dzwiek, bo mysle ze w tej 17" dojazdowce jest za malo glebi dla tego suba

Opublikowano

c**j tam ale jedzie:kox:

chyba kuźwa na lawecie :grin:

Opublikowano

2.0T w b7 nie bierze oleju tak jak w b8. Większość użytkowników jest zadowolona no i po czipie masz ~250KM. To tak jakby spiąć do kupy 3 sztuki 2.5tdi:decayed:

Opublikowano
2.0T w b7 nie bierze oleju tak jak w b8. Większość użytkowników jest zadowolona no i po czipie masz ~250KM. To tak jakby spiąć do kupy 3 sztuki 2.5tdi:decayed:

Oszukista, nie wiem co Ty aplikujesz, ale błagam Cię - weź pół dawki :grin:

Opublikowano

Oszukista, nie wiem co Ty aplikujesz, ale błagam Cię - weź pół dawki :grin:

A zapomniałem dodać że jeśli 2.5tdi jest w automacie to trza 4 do kupy spiąć:decayed:

Drugi heineken teraz wchodzi:przebiegly:

Opublikowano
Oto co jeszcze dzis wpadlo do bagaja http://img.tapatalk.com/d/14/03/31/ahyra6a9.jpg

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ----------

...i bardzo lad ie uzupelnia subik Bose w polce ;)

wiesz co zauwazylem ? ze bez sruby momcujacej u mnie gra duzo lepiej :)

Mam taka z Q7 Bose jutro włożę tyle ze ja nie mam zapasu a ten caly zestaw ;(

Opublikowano

No to Marcinie czas wywalic ten syfik zestaw/zapas ( w garazu mam juz 2 takie zestawy z sedana) i trzeba wrzucic w koncu zapasowke min 17" :D roznica w kabinie jest czuc bardziej basik i drzenie

Opublikowano
No to Marcinie czas wywalic ten syfik zestaw/zapas ( w garazu mam juz 2 takie zestawy z sedana) i trzeba wrzucic w koncu zapasowke min 17" :D roznica w kabinie jest czuc bardziej basik i drzenie

a do tego dobry kawałek :naughty::kox:

https://www.youtube.com/watch?v=OSAGdonI78g

Opublikowano

Fajne bity zapuszcza ta niewiasta :D trzeba bedzie rozbujac tube w aucie i sprawdzic tego songa jak tam sobie radzi :D

---------- Post dopisany at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ----------

Ewakuacja...goodnight nocnym marom B-)

Opublikowano
:siema::kawa:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siemka