Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l same opony a jak chcesz dać to daj je razem z felgami hehehe nie do sprzedania chod=ciaz to co mówiłem ze coś bije to już zima zdjęta i okazało się ze dwie felgi do prostowanie po powyzej 160 biją i jeszcze nie ma fot z nowym kołem na pokładzie ? jeszcze nie bo muszę jedną rzecz poprawić ale kółko mi się widzi
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l ULTER SPORT Końcówka ozdobna 90mm N1-90RS Łódź (4062846288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale cena poszła w górę
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l Oto co jeszcze dzis wpadlo do bagaja http://img.tapatalk.com/d/14/03/31/ahyra6a9.jpg---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- ...i bardzo lad ie uzupelnia subik Bose w polce wiesz co zauwazylem ? ze bez sruby momcujacej u mnie gra duzo lepiej
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l panowi i panie...kumpel ma b5 i zastanawia się nad b7 w 1.8t(było takie?) lub b8 w dieslu ale z dużym przebiegiem... co mu doradzicie?? Były:wink: Jak ma około 55k to B8 kupi. Jak nie to spasione b7 i spokojnie 2.0T noo, tam to jak u Ciebie - oleju nie trzeba zmieniać, bo cały czas świeży się dolewa.
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l panowi i panie...kumpel ma b5 i zastanawia się nad b7 w 1.8t(było takie?) lub b8 w dieslu ale z dużym przebiegiem... co mu doradzicie?? Były:wink: Jak ma około 55k to B8 kupi. Jak nie to spasione b7 i spokojnie 2.0T noo, tam to jak u Ciebie - oleju nie trzeba zmieniać, bo cały czas świeży się dolewa. c**j tam ale jedzie:kox:I nie waży pińcet kilo jak te twoje truchło które zwiesz silnikiem:decayed:
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l A tego tak nie sprawdzalem czy ze sruba lepiej czy gorzej, jutro moze wloze alufele 18" do bagaja i wloze tego suba do tej feli i wtedy porownam dzwiek, bo mysle ze w tej 17" dojazdowce jest za malo glebi dla tego suba
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l 2.0T w b7 nie bierze oleju tak jak w b8. Większość użytkowników jest zadowolona no i po czipie masz ~250KM. To tak jakby spiąć do kupy 3 sztuki 2.5tdi:decayed:
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l ULTER SPORT Końcówka ozdobna 90mm N1-90RS Łódź (4062846288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.ale cena poszła w górę No ja takie zamówiłem po 107 czy 108 zł ale cos długa idą , po ile wcześniej były?
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l 2.0T w b7 nie bierze oleju tak jak w b8. Większość użytkowników jest zadowolona no i po czipie masz ~250KM. To tak jakby spiąć do kupy 3 sztuki 2.5tdi Oszukista, nie wiem co Ty aplikujesz, ale błagam Cię - weź pół dawki
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l 2.0T w b7 nie bierze oleju tak jak w b8. Większość użytkowników jest zadowolona no i po czipie masz ~250KM. To tak jakby spiąć do kupy 3 sztuki 2.5tdi Oszukista, nie wiem co Ty aplikujesz, ale błagam Cię - weź pół dawki A zapomniałem dodać że jeśli 2.5tdi jest w automacie to trza 4 do kupy spiąć Drugi heineken teraz wchodzi:przebiegly:
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l Oto co jeszcze dzis wpadlo do bagaja http://img.tapatalk.com/d/14/03/31/ahyra6a9.jpg---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- ...i bardzo lad ie uzupelnia subik Bose w polce wiesz co zauwazylem ? ze bez sruby momcujacej u mnie gra duzo lepiej Mam taka z Q7 Bose jutro włożę tyle ze ja nie mam zapasu a ten caly zestaw ;(
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l No to Marcinie czas wywalic ten syfik zestaw/zapas ( w garazu mam juz 2 takie zestawy z sedana) i trzeba wrzucic w koncu zapasowke min 17" roznica w kabinie jest czuc bardziej basik i drzenie
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l No to Marcinie czas wywalic ten syfik zestaw/zapas ( w garazu mam juz 2 takie zestawy z sedana) i trzeba wrzucic w koncu zapasowke min 17" roznica w kabinie jest czuc bardziej basik i drzenie a do tego dobry kawałek https://www.youtube.com/watch?v=OSAGdonI78g
Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l Fajne bity zapuszcza ta niewiasta trzeba bedzie rozbujac tube w aucie i sprawdzic tego songa jak tam sobie radzi ---------- Post dopisany at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ---------- Ewakuacja...goodnight nocnym marom B-)