Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l nie PW tylko pochwal się na ogólnym, ile detailing kosztuje... właśnie reklame wyszukałem u mnie i 500 funa za full (ale nie exclusive) detailing sobie wołają...
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Marcino to Ciebie nei bylo przy tym??ile płciłeś daj PW coś na łocapie pisał, że do miecza klękał czy coś Ząbki sie za gęsto wysialy ? co drugi wystąp
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l Artur kogo tam zobaczyłeś.....niech zgadne:decayed: chciałeś go lać ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ---------- Jak ktoś jeszcze chętny to zapraszamy na spota na Skwerek:naughty:
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l Cwiara siedział na przeciwko niego i debatowali o Donka trunku o to to to ale Ćwiara zresetował mi system
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l a dostępna będzie osobno? Dostepna i droga ale wladiego stac. Posprzedaje ze dwa mundury i sobie kupi Zaraz Ci yebne:decayed: ile taka listwa? Wersja czarna nie chrom 200zl
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l W aso? Nie u stolarza rozdziawiu Ty se grabisz mendo jedna:decayed: to co kuźwa piszesz że 350 jak wiesz że ja mam czarną parówo...
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l W aso? Nie u stolarza rozdziawiu Ty se grabisz mendo jedna:decayed: to co kuźwa piszesz że 350 jak wiesz że ja mam czarną parówo... Zawsze Ci podam wyższy wariant bys sie troche zdenerwował
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l W aso? Nie u stolarza rozdziawiu Ty se grabisz mendo jedna:decayed: to co kuźwa piszesz że 350 jak wiesz że ja mam czarną parówo... Zawsze Ci podam wyższy wariant bys sie troche zdenerwował Taaaa chyba żeby na mnie przyciąć siusiaku:facepalm: