Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l raczek tak, inaczej moze być cieżko, ale tam masz 4 śruby wiec nie ma tragedii:wink:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Panowie może ktoś polecić jakiś środek do usunięcia lotnej rdzy,klocek się rozpadł i cały tył jest jak papier ścierny:facepalm:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Panowie może ktoś polecić jakiś środek do usunięcia lotnej rdzy,klocek się rozpadł i cały tył jest jak papier ścierny:facepalm: Nowy klocek?:schock:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Panowie może ktoś polecić jakiś środek do usunięcia lotnej rdzy,klocek się rozpadł i cały tył jest jak papier ścierny:facepalm: Nowy klocek?:schock: jakby to było z nowymi to byś miał reklamację ---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ---------- nowe są ok
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Kup IronX, usuniesz tym lotna rdze. Panowie może ktoś polecić jakiś środek do usunięcia lotnej rdzy,klocek się rozpadł i cały tył jest jak papier ścierny:facepalm:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l kaju specjalnie dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=Z4SnRsgig90
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l kaju specjalnie dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=Z4SnRsgig90 mów co chcesz, na robocie mnie dzisiaj koleś tym tekstem zniszczył, ze śmiechu klęknąłem
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy Napewno jeszcze bez otwierania maski....
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy Napewno jeszcze bez otwierania maski.... Jozek, dostałeś klubowicza, czy miałeś, a nie widziałem?
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Ja u siebie ostatnio ledwo co wymieniłem postoje masakra. Dojście takie że szkoda gadać. Ale ostatecznie sie udało.
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Ja u siebie ostatnio ledwo co wymieniłem postoje masakra. Dojście takie że szkoda gadać. Ale ostatecznie sie udało. Następny magik:grin:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy Napewno jeszcze bez otwierania maski.... Jozek, dostałeś klubowicza, czy miałeś, a nie widziałem? Zasłużyłem i dostałem