Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Ja do matury mieszkalem w Gizycku ale od kilku lat mieszkam w Ełku 60km od Gizycka ale tez nad jeziorami ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Gizycko to male miasto kiedys wojskowych ale jak polikwidowali jednostki to sporo ludzi wynioslo sie stamtad calymi rodzinami, tak jak moj "old man soldier"
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Hm... Ja spalem po prywatnych kwaterach znajomkow hyhy...standard powinien byc dobry w gizu bo niemcownia tam splywa co roku masowo wypoczywac... ---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ---------- Wladi przyznaj, że jedziesz tam opendzlować magazyny z mundurów by mieć na kolejne mody i ON
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Będę na jeden dzień ktoś może polecić jakieś dobre spanie Mój brat wczoraj wy***ał starą wersalkę wieć oddam po kosztach:good:
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Jak ktorys bedzie jechal na Mazury latem to niech da znac to moze podjade na browarka jakiegos
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l wymiana zamka w schowku panowie i panie przerabial to ktos moze z was?
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Eee tez bym chetnie dowiedzial sie co i jak z tym zamkiem. Bo zmienialem schowki i przednie drzwiczki i mam teraz raczke bez zamka a ta z zamkiem siedzi w schowku na szrot.
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l z boku zamka jest śrubka ,odkręcasz i wyjmujesz klamkę ,wkładasz klamkę z wkładką ,wkręcasz śrubkę i masz schowek zamykany na kluczyk
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l No ja sobie kiedys krecilem ta srubke i nie chciala wyjsc, takze nie mialem co szarpac za klamke
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Na mazurach jest fajna impreza A3-clubu w lato, ale zapraszamy wszystkich
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l 18-19-20.07 jezioro Głęboczek, kawałek od Wielbarku Impreza bez wymagań, biwak u Strażaka. Namioty i zabawa do białego rano
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l panowie ile może kosztować wysłanie paczki ubezpieczonej (laptop) do anglii ? jaki kurier najlepszy?
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l panowie ile może kosztować wysłanie paczki ubezpieczonej (laptop) do anglii ? jaki kurier najlepszy? dobrze zapakuj i wejdź sobie na londynek.net i poszukaj w zakładce usługi firmy, które regularne kursy wykonują - do 30kg płacisz Ł20 (w złotówkach nie wiem, pewnie do dogadania) i to w systemie d2d - przyjedzie, zabierze i dowiezie pod adres...
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Kaju to ja moge wyslac i przewoznikiem co regularnie u nas ludzi przewozi do i z UK. Zastanawialem sie nad oficjalnym kurierem
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Kaju to ja moge wyslac i przewoznikiem co regularnie u nas ludzi przewozi do i z UK. Zastanawialem sie nad oficjalnym kurierem po co kombinować, skoro masz kogoś pewnego? btw, piąteczek!
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Popijam broo leszka i ogladam premierowy odcinek Autoreaktywacji ja w ten weekend w robocie :/