Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- Danielu dzięki za wiązkę pod Fotochrom wlasnie dzis dotarła przed chwilą
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l Szybka ta poczta ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- Znalazłem te 5 pinów do zaciskania, to Ci wszystkie dorzuciłem
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l zauwazylem dzieki wielkie pozostaje mi dokupic na alledrogo pare metrow kabla posztukowac polutowac i pozakladac przy okazji ukladania elektryki z tyłu wezme się i za fotochrom, bo przynajmniej boczków przednich nie bede musial zdejmowac 2x aby pociagnac kable od lustra wew do silniczkow w drzwiach oj poleci kilka kur... przy tej kabelkologi, ale to ogarne aby mnie lutownica nie wkurw... to wszystko bedzie Git:grin:
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi jadz prosto na Hel Daleko nie mam
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi to już lepiej się zatrzymaj w Jastrzebiej lub we Władku bo w Karwi to pewnie nawet ludzi nie zobaczysz
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi to już lepiej się zatrzymaj w Jastrzebiej lub we Władku bo w Karwi to pewnie nawet ludzi nie zobaczysz tez miałem to napisac ze we Karwi ujjj nocuje :grin: Na wesele jadę i mam tam nocleg zapewniony ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- Hammerek do mnie się przyjeżdża z własnym prowiantem :thumbup: Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi to już lepiej się zatrzymaj w Jastrzebiej lub we Władku bo w Karwi to pewnie nawet ludzi nie zobaczysz tez miałem to napisac ze we Karwi ujjj nocuje :grin: Na wesele jadę i mam tam nocleg zapewniony ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- Hammerek do mnie się przyjeżdża z własnym prowiantem :thumbup: Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć Musisz najpierw z węglą wytrzepać
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l Pany pomozcie. Mam ori zestaw glosnomowiacy ale bez blutka bylo to zainstalowane wszystko pod rns-d zmienilem na rns-e i nie dawno kupilem modul z blutkiem. Czy bedzie wszystko pasowalo czy trzeba cos przerabiac ktos pomoze? Albo przerabial cos takiego.
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l gdzie w silniku mogę sprawdzić, czy tempomat jest aktywny? coś się zesrało i nie działa... w module kierownicy błędów brak i manetka jest aktywna...
Opublikowano 15 Kwietnia 201412 l Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć Spoko jak wogóle dojedziesz to znajdzie się kieliszek chleba:decayed: