Artur82 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: no stary poważnie moj parch to dzisiaj wyglądał jak doberman przy jamniku Ty się kuźwa z Hammerem nie zadawaj:facepalm: ee tam młotek to inna bajka dzekson przyleciał na spota i mnie zawstydził ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia bo jebne Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie Artur kiedy do Miasta Królów Polski zawitasz ? kurcze Fanta jak tylko będzie okazja ...szczerze to wstyd sie przyznac ae nigdy nie byłem może podlece kiedyś na jakiś weekend z Monika
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia bo jebne Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie ja już głosowałem nie chcieliście mnie tam to zagłosowałem sobie tu żarcik Kurfa jozek to nie ten konkurs w którym można na siebie głosować Wladi zobaczysz jak Twoja koza wpier.oli całą trawe na Helu to Cie zamkną za niszczenie wydm:decayed: ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- kocham to. :drunk:Wrzucam na SD na OEM`a:przebiegly: Ty paniczu na OEMa to lepiej wątrobe szykuj, na bifora drugą
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Spokojna twoja brudna szyja:decayed:
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja też pokręciłbym auto w dół ale takie to życie złe. I nie da rady. A do DIV może w nast roku się zgłoszę jak bedzie z czym hahaha
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 kurcze Fanta jak tylko będzie okazja ...szczerze to wstyd sie przyznac ae nigdy nie byłem może podlece kiedyś na jakiś weekend z Monika to okazja będzie już ja się o to postaram
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ktoś się wybiera w tym roku: | Raceism Blog
Artur82 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 kurcze Fanta jak tylko będzie okazja ...szczerze to wstyd sie przyznac ae nigdy nie byłem może podlece kiedyś na jakiś weekend z Monika to okazja będzie już ja się o to postaram :thumbup1:
Gość Edyta Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 kurcze Fanta jak tylko będzie okazja ...szczerze to wstyd sie przyznac ae nigdy nie byłem może podlece kiedyś na jakiś weekend z Monika Artur warto maluch podrośnie to też tam zawitamy:naughty:
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 kurcze Fanta jak tylko będzie okazja ...szczerze to wstyd sie przyznac ae nigdy nie byłem może podlece kiedyś na jakiś weekend z Monika Artur warto maluch podrośnie to też tam zawitamy:naughty: Ciebie przecież nie zapraszałem
jozek726 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 kurcze Fanta jak tylko będzie okazja ...szczerze to wstyd sie przyznac ae nigdy nie byłem może podlece kiedyś na jakiś weekend z Monika Artur warto maluch podrośnie to też tam zawitamy:naughty: Ciebie przecież nie zapraszałem Fanta doj**ał
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 fanta też cie lubie:polew: a ja Ciebie nie
Gość Edyta Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 fanta też cie lubie:polew: a ja Ciebie nie wiedziałam
wladi Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Siemano warjaty a Ty Fanta mi tu spokojnie bo....
fantowski Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Siemano warjaty a Ty Fanta mi tu spokojnie bo....http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/uta3u8e4.jpg lany poniedziałek był 2 dni temu więc schowaj tą pukawkę na wodę
Gość Edyta Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A co tu z samego rana się dzieje
Rekomendowane odpowiedzi