Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe czy za komplet czy sztukę ,była już kiedyś akcja z listwami drzwi s-line za 200zł ,co później okazało się że cena za sztukę,kolor tych boczków wygląda na swing

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Koledzy jakie numery maja te blaszki do zaciskow 320 Ate z B7? I po ile chodza?

---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

http://img.tapatalk.com/d/14/05/04/davaty9a.jpg

Brałem u kolegi devastation z forum 100zł z wysyłem, ale nie wiem czy zrobił promocje czy po tyle sprzedaje

Opublikowano

100zl za komplet rozumiem z wysylem? Bo inaczej to zadna promocja :D

Opublikowano

A ile wysył może wyjść, 10zł? Jak ja nie lubie, jak ktoś się o te głupie 10 czy 13zł targuje.

Opublikowano

Oj kaju ja tam nie doczytalem ze z wysylem bylo :P a chodzilo mi glownie czy 100 za komplet czy sztuke bylo :D

Opublikowano
:wink: wtyczki zamontował?
Opublikowano

gość od boczków pisze że 100zł komplet z blendami bose ale odbiór tylko osobisty

Opublikowano

Kaju stare wtyczki z kablami bylo trzeba ciac i dolutowywac te od Ciebie z B7, bo piny sa inne te z B7 i z B6 i nie dalo sie piknie zrobic plug and play z ich przelozeniem, natomiast elektryki nie zalozylem jeszcze bo brakuje czasu, a w srode wyjezdzam na urlop i autko zostaje w garazu. Wroce to ogarne bedzie juz przynajmniej cieplo :) przy okazji musze ogarnac dodatkowe kable do modulu MCE F bo mam instalacje Low i czeka mnie w uj roboty z dokladaniem kabli niestety no i dokladka fotochrom wiec jak demontowac wnetrze auta to lepiej na raz wszystko

Opublikowano

Aha, no grunt, że masz już to, co potrzebne :wink:

Opublikowano

O widzę że następna gruba rzeźba się szykuje....:kox:

Opublikowano

narazie to sie szykuje na jaranie ziola w NL:decayed:

Opublikowano

Taaa niestety heh zapomnialem, ze w pytke robotoki bydzie przy zakladaniu CLH foto i modulu F przy moim LOW oplocie :/ wszystko juz mam lusterko przyciski wlaczniki, szkoda ze nie mam blisko do reszty maniakow bo przy piwku byloby latwiej ogarniac to a tak cale autko moduje sam..zeby nie bylo wyslalem w koncu zgloszenie do divisionu, juz rok temu mialem to zrobic po namowach :P

Opublikowano
właśnie wróciłem znad morza (400km) ale już myślałem, że mi się nie uda - w pewnym momencie podczas przyspieszania zaczęło trząść budą, lewarek zmiany biegów trzęsie się jak galareta (tylko przy przyspieszaniu, przy odpuszczeniu gazu jest ok), z komory silnika dochodzą delikatne odgłosy, z kilometra na kilometr nasilało się - poducha pod silnikiem czy się mylę?

stawiałbym na poduche od skrzyni. sam juz taka wymieniałem, a ostatnio wpadł mi kamyczek i sie zaklinował:grin: myslałem ze znowu poducha padła

Opublikowano

A no taa chlopaki w robocie mi dowalaja, ze bede na legalu ziolo wciagal ale we krwi potem i tak bede mial...jakies aluzje..moze nie znajdzie sie taki by mnie wyslac na badania, na szczescie w kwietniu mialem okresowe i 3 lata mam z glowy :D

Opublikowano
Taaa niestety heh zapomnialem, ze w pytke robotoki bydzie przy zakladaniu CLH foto i modulu F przy moim LOW oplocie :/ wszystko juz mam lusterko przyciski wlaczniki, szkoda ze nie mam blisko do reszty maniakow bo przy piwku byloby latwiej ogarniac to a tak cale autko moduje sam..zeby nie bylo wyslalem w koncu zgloszenie do divisionu, juz rok temu mialem to zrobic po namowach :P

za rok w wakacje mozemy pomodzic razem przy wodeczce:decayed:

Opublikowano

Obowiazkowo Tomek, nasze pociechy beda mialy po 1 roczku :) no i w koncu bede juz mial swoja chatke zrobiona. Tylko co mi zostanie do ogarniecia wowczas hm...chyba tylko wodeczka :)

Opublikowano

wróciłem do żywych :decayed: siema :grin:

Opublikowano
Obowiazkowo Tomek, nasze pociechy beda mialy po 1 roczku :) no i w koncu bede juz mial swoja chatke zrobiona. Tylko co mi zostanie do ogarniecia wowczas hm...chyba tylko wodeczka :)

no to porezamy sobie watroby:decayed:

Opublikowano
wróciłem do żywych :decayed: siema :grin:

powiedział grabarz :nabijasie: