Opublikowano 4 Maja 201412 l ciekawe czy za komplet czy sztukę ,była już kiedyś akcja z listwami drzwi s-line za 200zł ,co później okazało się że cena za sztukę,kolor tych boczków wygląda na swing
Opublikowano 4 Maja 201412 l na foto czarna alcantara tak wygląda:wink: luknij u laki83 http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-avj-czarna-new-mods-still-progress-99202/
Opublikowano 4 Maja 201412 l Koledzy jakie numery maja te blaszki do zaciskow 320 Ate z B7? I po ile chodza?---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/05/04/davaty9a.jpg Brałem u kolegi devastation z forum 100zł z wysyłem, ale nie wiem czy zrobił promocje czy po tyle sprzedaje
Opublikowano 4 Maja 201412 l A ile wysył może wyjść, 10zł? Jak ja nie lubie, jak ktoś się o te głupie 10 czy 13zł targuje.
Opublikowano 4 Maja 201412 l Oj kaju ja tam nie doczytalem ze z wysylem bylo a chodzilo mi glownie czy 100 za komplet czy sztuke bylo
Opublikowano 4 Maja 201412 l gość od boczków pisze że 100zł komplet z blendami bose ale odbiór tylko osobisty
Opublikowano 4 Maja 201412 l Kaju stare wtyczki z kablami bylo trzeba ciac i dolutowywac te od Ciebie z B7, bo piny sa inne te z B7 i z B6 i nie dalo sie piknie zrobic plug and play z ich przelozeniem, natomiast elektryki nie zalozylem jeszcze bo brakuje czasu, a w srode wyjezdzam na urlop i autko zostaje w garazu. Wroce to ogarne bedzie juz przynajmniej cieplo przy okazji musze ogarnac dodatkowe kable do modulu MCE F bo mam instalacje Low i czeka mnie w uj roboty z dokladaniem kabli niestety no i dokladka fotochrom wiec jak demontowac wnetrze auta to lepiej na raz wszystko
Opublikowano 4 Maja 201412 l Taaa niestety heh zapomnialem, ze w pytke robotoki bydzie przy zakladaniu CLH foto i modulu F przy moim LOW oplocie :/ wszystko juz mam lusterko przyciski wlaczniki, szkoda ze nie mam blisko do reszty maniakow bo przy piwku byloby latwiej ogarniac to a tak cale autko moduje sam..zeby nie bylo wyslalem w koncu zgloszenie do divisionu, juz rok temu mialem to zrobic po namowach
Opublikowano 4 Maja 201412 l właśnie wróciłem znad morza (400km) ale już myślałem, że mi się nie uda - w pewnym momencie podczas przyspieszania zaczęło trząść budą, lewarek zmiany biegów trzęsie się jak galareta (tylko przy przyspieszaniu, przy odpuszczeniu gazu jest ok), z komory silnika dochodzą delikatne odgłosy, z kilometra na kilometr nasilało się - poducha pod silnikiem czy się mylę? stawiałbym na poduche od skrzyni. sam juz taka wymieniałem, a ostatnio wpadł mi kamyczek i sie zaklinował myslałem ze znowu poducha padła
Opublikowano 4 Maja 201412 l A no taa chlopaki w robocie mi dowalaja, ze bede na legalu ziolo wciagal ale we krwi potem i tak bede mial...jakies aluzje..moze nie znajdzie sie taki by mnie wyslac na badania, na szczescie w kwietniu mialem okresowe i 3 lata mam z glowy
Opublikowano 4 Maja 201412 l Taaa niestety heh zapomnialem, ze w pytke robotoki bydzie przy zakladaniu CLH foto i modulu F przy moim LOW oplocie :/ wszystko juz mam lusterko przyciski wlaczniki, szkoda ze nie mam blisko do reszty maniakow bo przy piwku byloby latwiej ogarniac to a tak cale autko moduje sam..zeby nie bylo wyslalem w koncu zgloszenie do divisionu, juz rok temu mialem to zrobic po namowach za rok w wakacje mozemy pomodzic razem przy wodeczce:decayed:
Opublikowano 4 Maja 201412 l Obowiazkowo Tomek, nasze pociechy beda mialy po 1 roczku no i w koncu bede juz mial swoja chatke zrobiona. Tylko co mi zostanie do ogarniecia wowczas hm...chyba tylko wodeczka
Opublikowano 4 Maja 201412 l Obowiazkowo Tomek, nasze pociechy beda mialy po 1 roczku no i w koncu bede juz mial swoja chatke zrobiona. Tylko co mi zostanie do ogarniecia wowczas hm...chyba tylko wodeczka no to porezamy sobie watroby:decayed: