Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie z innej beczki, do kiedy była akcja wymiany cewek za darmo w poszczególnych silnikach ?

Opublikowano

Dzwoń i zapytaj. Może jeszcze trwa.

Opublikowano

Marcino jestem za gramanicą dlatego się pytam, ale dzieki za odpowiedz. Dodatkowo chcialbym sie dowiedziec czy akcja trwa/trwala tylko w Polsce ?

Opublikowano

Pewnie nie tylko.

Wyślij mi nr vin na pw to zadzwonię do aso kielce i zapytam. Jak trwa,to pewnie wszedzie. Ale trzeba.sprawdzić czy,obejmie twoje auto.

Opublikowano

Poszło Marcin, Serdeczne Dzieki.

Opublikowano
Poszło Marcin, Serdeczne Dzieki.
podlega.
Opublikowano

:hi:Elita :wink:

Mam pytanko, czy po VIN jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak mam kompresor klimy - jaki producent etc. :question:

Jeśli ewidentnie hałasuje na NIE Uruchomionej klimie a na WŁĄCZONEJ jest cisza to pewnie łożysko poleciało czy obstawiacie może coś innego :question:

Podpowiedzcie łaskawie :embarrassed::cry:

Opublikowano
:hi:Elita :wink:

Mam pytanko, czy po VIN jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak mam kompresor klimy - jaki producent etc. :question:

Jeśli ewidentnie hałasuje na NIE Uruchomionej klimie a na WŁĄCZONEJ jest cisza to pewnie łożysko poleciało czy obstawiacie może coś innego :question:

Podpowiedzcie łaskawie :embarrassed::cry:

Z tego co się orientuję to są 2 rodzaje sprężarek, do 2002 roku i po 2002 roku :decayed: Ty masz tą po 2002 roku tylko dokładnie nie wiem jaką :decayed: musisz poszukać na forum bo gdzieś to jest :wink:

każdy chwali tą firmę, jak masz blisko możesz podlecieć, jak to to wyślą Ci potrzebne graty :wink:

AUTO KLIMA

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ----------

o mam, masz taką sprężarkę : 6SEU14C

poczytaj tu:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-1-9-tdi-naprawa-wymiana-zrywnego-sprzegla-kompresora-klimatyzacji-181920/

Opublikowano

Mersi Józek :wink: do nich mam 200km - dużo i mało :decayed: dryndnę sobie do nich i może przez tel coś ustalę :wink:

Wspomniałeś, że gdzieś było o tych rocznikach, też kojarzę tylko nie mogę tego za ...ja znaleźć :facepalm:

Opublikowano

moje auto jest właśnie w warsztacie i wymienia się łożysko i gumki amortyzujące :wink:

więc jestem w temacie dlatego wiem :decayed:

Opublikowano

Dzięki :decayed:

---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ----------

moje auto jest właśnie w warsztacie i wymienia się łożysko i gumki amortyzujące :wink:

Wiesz już jakie koszta za całość :question:

Opublikowano
:drinks:
Opublikowano

Ale zdechło tu dzis, silence mocno niepokojące :P

Opublikowano
Ale zdechło tu dzis, silence mocno niepokojące :P

jaki silence ja wlasnie wrocilem z treningu i zaczynam dlugi wekeend:decayed::drunk:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ----------

w zeszłym roku płaciłem z robotą 360PLN :wink:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Wie ktos co to za czcionka jest w B6 Division?

Opublikowano

w zeszłym roku płaciłem z robotą 360PLN :wink:

ja jeszcze nie wiem, dałem za łożysko i gumki coś ponad 100pln a robota myślę że nie więcej jak 100 + napełnienie klimy i odgrzybienie 100pln no i dławik i osuszacz 112pln :decayed:

Opublikowano
Wie ktos co to za czcionka jest w B6 Division?

kowi cos mi sie wydaje ze Artur82 bedzie wiedzial