kaju Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A jedziesz na OEM? Może się karnę to wreszcie co wypijemy jak się zdecydujesz, to chętnie przytule tą osłone - przelewem się rozliczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ty się nie pytaj czy jedzie tylko zapierd...się zapisać bo my jedziemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ty się nie pytaj czy jedzie tylko zapierd...się zapisać bo my jedziemy... O to to:kox: Miki ja też Ci flaszkę leżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 bo my jedziemy... Ty i twoje ego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 bo my jedziemy... Ty i twoje ego? Nie bądź taki Only You:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 bo my jedziemy... Ty i twoje ego? Nie bądź taki Only You:grin: może Ci załatwie towarzystwo na drogę do mnie - temat w sumie już znasz co Ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 bo my jedziemy... Ty i twoje ego? Nie bądź taki Only You:grin: może Ci załatwie towarzystwo na drogę do mnie - temat w sumie już znasz co Ty na to? Nie wiem pomyślimy najpierw ogarniam dla niej kwaterkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A jedziesz na OEM? Może się karnę to wreszcie co wypijemy Ja nie jade Buuuuuuuu:thumbdown:Toć jak ruscy będą atakować to Cie poinformują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 bo my jedziemy... Ty i twoje ego? Nie bądź taki Only You:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 bo my jedziemy... Ty i twoje ego? Nie bądź taki Only You:grin: może Ci załatwie towarzystwo na drogę do mnie - temat w sumie już znasz co Ty na to? Nie wiem pomyślimy najpierw ogarniam dla niej kwaterkę gitara, mówi, że do wahy się dokłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 bo my jedziemy... Ty i twoje ego? Nie bądź taki Only You:grin: Prawie trafiłeś w ulubionego wykonwcę Wladiego:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja tam uwielbiam lata '80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wandej gówniarz jesteś i nie wiesz co dobre....Freddi to kalsyk:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 O Wladim na 2 jest ze w Helu zasypuje teren półwyspuNo a jak trzeba kuźwa porządek zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja tam uwielbiam lata '80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 O Wladim na 2 jest ze w Helu zasypuje teren półwyspu Już mu to wypomniałem no i jak widać nic sobie z tego nie robi:thumbdown: A mnie w ogóle nie kręcą te klasyki:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie tylko lata 80te, ale też i trochę 90te... na przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ile powinno kosztować wymienienie chłodnicy wody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ile powinno kosztować wymienienie chłodnicy wody ? Trzeba stargać zderzak potem odkręcic chłodnicę od klimy:kwasny:Srednio przyjemna robota Ci powiem:kwasny:Ze 150zł pewnie mogą chcieć w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi