Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to pewnie 100zł bym dostał, hyyyyyy :decayed: będę kombinował :grin:

ja za 50 w za***istym stanie szarpnąłem, 100 to max.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ktos chetny na wiazke od lustra wew do clh mce....:naughty: mam 5 sztuk zrobionych

Kurcze jak by mi kto ogarnął MCE-F i włącznik auto to napewno bym przygarnął , a tak to wszystko leży i sie kurzy :facepalm:

Opublikowano
ktos chetny na wiazke od lustra wew do clh mce....:naughty: mam 5 sztuk zrobionych

Kurcze jak by mi kto ogarnął MCE-F i włącznik auto to napewno bym przygarnął , a tak to wszystko leży i sie kurzy :facepalm:

a sam to co:whistling:

Opublikowano

a sam to co:whistling:

sam to sobie recaro wystrugałem :wink:

nie chce grzebać bo się boje że coś spier...e , i bede musiał rowerem jeździć :grin:

---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ----------

pany wie ktoś może ile wchodzi gram gazu i jakie ma być ciśnienie w układzie klimatyzacji ?

Opublikowano

chodzi ci o mce z b7?

Opublikowano
chodzi ci o mce z b7?

nie , chodzi mi o ten najwyższy z B6 MCE-F

Opublikowano
chodzi ci o mce z b7?

pół godziny robotaju z browcem :banan:

Opublikowano

chyba się wkurfie i podłącze wszystko na krótko , bo lustro z kompasem już prawie rok jeździ nie podłączone :doh:

Opublikowano

a ty masz wersje low u siebie?miszka szyszka:decayed:

Opublikowano
chodzi ci o mce z b7?

pół godziny robotaju z browcem :banan:

no nie wiem czy tak pół , ja mam mce najniższy z możliwych i jak czytam wątek o tej przeróbce to mi się dysk w głowie wiesza

---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ----------

a ty masz wersje low u siebie?miszka szyszka:decayed:

ruski tak do mnie w robocię mówią , miszku chodź zrobisz szyszku :polew:

Opublikowano

no to trochu roboty jest:kwasny:

Opublikowano

no i też nie ukrywam że się ostatnio leniwy zrobiłem :decayed: , za dużo witaminy p :drinks::drunk:, nie mylić z p :sexinbed:

Opublikowano

"miszka" :decayed:

ja w sierpniu bede rezal u jednego kolegi w polsce wiec ja kcos to pocwicze na twoim:grin:

przyjedz do szkocji na weekend to porezamy wszystko za jednym zamachem, spac jest gdzie :wink:

Opublikowano

aaa no chyba że loł :wink:

Opublikowano

ja w sierpniu bede rezal u jednego kolegi w polsce wiec ja kcos to pocwicze na twoim:grin:

przyjedz do szkocji na weekend to porezamy wszystko za jednym zamachem, spac jest gdzie :wink:

szkocja to raczej daleko, a o polandzie się pomyśli :wink:

Opublikowano

szkocja to raczej daleko, a o polandzie się pomyśli :wink:

masz klekota a mowisz ze daleko, przecie ty za darmo jezdzisz w porownaniu do mnie :decayed:

Opublikowano

Mikaszi bede dopingowal Cie w tym modzie ja tez mam low i mialem wszystkie graty ale zwatpilem w swoje zdolnosci i checi babrania sie z tym duzym modem w przypadku posiadania instalacji low.

Opublikowano

troche roboty tam jest

:wink:

Opublikowano
Mikaszi bede dopingowal Cie w tym modzie ja tez mam low i mialem wszystkie graty ale zwatpilem w swoje zdolnosci i checi babrania sie z tym duzym modem w przypadku posiadania instalacji low.

nie mikaszi tylko miszka teraz:decayed:

Opublikowano

nie mikaszi tylko miszka teraz:decayed:

no właśnie miałem ..... :decayed: