Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yeeep a jest jest, a ja spodziewam sie za 10tygodni potomka, i zbieram kasiore bo pod koniec roku oddaja mi klucze do mojego m4developerki i bedzie na co wydawac hajs. To czego nie zrealizowalem a chcialbym to przyciemnic chyba tylne szyby i wstawic dystanse mysle 10 i 15 na tyl? Mam obecnie ori 18" et43

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mikaszi bede dopingowal Cie w tym modzie ja tez mam low i mialem wszystkie graty ale zwatpilem w swoje zdolnosci i checi babrania sie z tym duzym modem w przypadku posiadania instalacji low.

samo trzymanie kciuków to chyba za mało , ale na pewno coś tam pomoże :wink:

Opublikowano

10 jebnij dystanse bo jak 15 dasz to z przodu moze trochu obcierac nadkola:wink:

Opublikowano

W sumie masz racje Tomek wczesniej mialem 17" z ET35 i przod byl na styk idealny a tyl nadal schowany wiec moze i faktycznie przy ET43 przod dac max 10 a tyl hmm no wlasnie ile by bylo cacy i kola nie byly schowane?

Opublikowano

Ja mam tył oponę 235 felge 8.5" i et 35 i niestety jak mam kogoś z tylu to na wybojach przyciera mi:(

Opublikowano

Testował ktoś coś sprawdzonego na komary ? Chodzi mi o opryski ogrodu .

Opublikowano

Na tył daj 15 ja tak miałem i było malina:thumbup:

Opublikowano

samo et jeszcze nic nie powie, potrzeba jeszcze J do obliczeń dystansów, bez tych dwóch to wróżenie z fusów.

Opublikowano

Chopacy chce kupić siatke do bagażnika z kieszenią ...znalazłem kilka sztuk na aledrogo ale nie mam pojęcia czy kazda będzie pasować? czy jest róznica miedzy siatka do sedana i avanta... jak się ja mocuje w bagaju ? czy są tam miejsca na ewentualne uchwyty?... podpowiedzcie:whistling:

Opublikowano

Mam ori 18" audi sline 8J ET43 o takie + oponki 225/40/R18 6u4u7y2e.jpgdavyvygu.jpg

Opublikowano

miarka w łapke i ognia :decayed:

Opublikowano

Zobacz czy masz w bagaju 4 uchwyty w podlodze tapicerki a potem mysl o siatce ;)

Opublikowano

Myśmy z Zakwą ostatnio mierzyli ile wejdzie do niego. Sznureczek, na końcu ciężka nakrętka, do błotnika i miarka w dłoń. I mierzyliśmy ile jest od felgi do sznureczka. :wink: Najlepsze wyliczenia hehe :grin:

Opublikowano
Zobacz czy masz w bagaju 4 uchwyty w podlodze tapicerki a potem mysl o siatce ;)

jeżeli sedan i nie ma składanych siedzeń z tyłu to uchwytów niestety nima :thumbdown:

Opublikowano

Pany!

Interesuje mnie ten zderzak. Widziałem go wcześniej, ale został sprzedany. Dzwonię do faceta i mówi, że wrócił do niego. Pytanie tylko, czy wrócił, bo wrócił, czy coś było? Pytanie do Was, czy ktoś z was go kupił? (wcześniej kosztował 700zł)

Opublikowano
Myśmy z Zakwą ostatnio mierzyli ile wejdzie do niego. Sznureczek, na końcu ciężka nakrętka, do błotnika i miarka w dłoń. I mierzyliśmy ile jest od felgi do sznureczka. :wink: Najlepsze wyliczenia hehe :grin:

najprostsze rozwiązania sa czasami najlepsze , polak potrafi :naughty:

Opublikowano

I się nie trzeba martwić wejdzie nie wejdzie hehe :grin:

Opublikowano

Tak jak miszka mowi nie mam uchwytów wiec potrzebne 4 uchwyty i siatka...tylko jakie uchwyty i jak wygląda siatka z kieszenią do sedana?

Opublikowano

odnośnie tej siatki do bagaja to czy o tym numerku będzie pasiła

[h=3]8E5 861 869[/h]

$_57.JPG

Opublikowano

Eee chlopaki ja nie mam gwintu tylko zawieche sline 1be, a tlustej tesciowej nie zamierzam wozic ;) wiec jak bedzie optymalnie z dystansami do moich felg najlepiej? A do kolegi fo chce siatke do bagaja jak nie masz tak jak u mnie w fotce ponizej to musisz zakupic 4 uchwyty wziac nozyk i wyciac otwory w podlodze tapicerki i wkrecic a potem myslec o siatce quza9u7u.jpg