Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale qwaaaaaa jeszcze 3 dni i urlop :banan: 5 tyg

A już tydz siedze na L4. :grin: Jutro pójdę do roboty zobaczę jak mi się będzie pracować i albo zostanę albo na ostatnie 3 dni LQuattro :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak jak miszka mowi nie mam uchwytów wiec potrzebne 4 uchwyty i siatka...tylko jakie uchwyty i jak wygląda siatka z kieszenią do sedana?

pierw panie musisz się zaopatrzyć w odpowiednie boczki które posiadają otwory przez które przechodza uchwyty i potem są przekręcone do specjalnie na to przygotowanych miejsc w podłodze bagażnika

W sedanie bez składanych siedzeń nie było chyba takich uchwytów , przez co też nie występowały boczki z odpowiednimi otworami . Miejsca do montażu w podłodze na 100% musisz mieć , tylko musisz wyciąć odpowiednie otwory w tapicerce boczków , przełożyć przez nie uchwyty i przykręcić .

jeździłem tak przez pewien czas zanim kupiłem ori pod składane siedzenia .

dodam że wcześniej miałem nie składaną tylną kanape :wink:

---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

Eee chlopaki ja nie mam gwintu tylko zawieche sline 1be, a tlustej tesciowej nie zamierzam wozic ;) wiec jak bedzie optymalnie z dystansami do moich felg najlepiej? A do kolegi fo chce siatke do bagaja jak nie masz tak jak u mnie w fotce ponizej to musisz zakupic 4 uchwyty wziac nozyk i wyciac otwory w podlodze tapicerki i wkrecic a potem myslec o siatce http://img.tapatalk.com/d/14/06/10/quza9u7u.jpg

masz panie numer tej siatki

Opublikowano

Zaraz miszka polece 4 raz do furki i zyrkne special 4u ;)

Opublikowano

Uchwyty mają być takie

u6eqatyt.jpg

Takie same tylko z innymi oznaczeniami występują w audi a3 a4 a6 tt passat skoda golf ....

---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

Zaraz miszka polece 4 raz do furki i zyrkne special 4u ;)

Thanks mate :wink:

Opublikowano

Łapaj numer siatki ezy2ezev.jpg

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Wladi ale ty wcisnales dystanse 15 na przo i tyl? Czy tylko na tyl a przod mniejsze?

Opublikowano

Tez tak mysle, że na przod max 10 na tyl spokojnie 15. Moze poszukam i po cichu udw sie cos kupic, dystanse tylko z amelinium? I tylko HR? Czy jest cos jeszcze godnego uwagi? Wwzne aby byly sruby do tego i aby dystanse mialy kołnierze tak?

Opublikowano

Pany poszło dzisiaj moje zgłoszenie do divisionu, jestem ciekaw czy da radę :decayed::banan:

Opublikowano

Moje 15 pękły i słyszałem że z reguły pękają i nie wiem czy to zależy od firmy czy jakoś są do d*py robione:kwasny:

Opublikowano

A miales jakies konkrety te dystanse? Czy noname? Alu metal czy plastik, bo i takie byly i ponoc niezle sa, ja swoje zgloszenie juz poslalem jakis czas temu i bez odzewu, ani be ani me ani kukuryku ;)

Opublikowano

Może nikt nie przegląda tego maila.. albo poprostu mamy za słabe fury :naughty: hehe

Opublikowano

swoje trzeba wyczekac panowie wiec luzik:wink:

Opublikowano

No poprzeczka jest coraz wyższa :wink:

Opublikowano
A miales jakies konkrety te dystanse? Czy noname? Alu metal czy plastik, bo i takie byly i ponoc niezle sa, ja swoje zgloszenie juz poslalem jakis czas temu i bez odzewu, ani be ani me ani kukuryku ;)
Miałem amelinium
Opublikowano

No poprzeczka jest coraz wyższa :wink:

Lubię wyzwania :decayed: haha :whistling:

Opublikowano

miszka, serfin macie browara w ostrowcu jak jedziecie :D:hi:( tylko się przypomnijcie bo ja mam pamięć dobrą ale krótką)

Opublikowano
miszka, serfin macie browara w ostrowcu jak jedziecie :D:hi:( tylko się przypomnijcie bo ja mam pamięć dobrą ale krótką)

gdzie?! :decayed: