Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi::wink:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Domin pamiętasz?

Opublikowano

Macie jakiś pomysł na otwarcie maski w B6? spust pod kierownicą jest luźny (lata) a maska w górę nic nie odskakuje - grill próbowałem / gdzieś z dołu , ale nic:facepalm:

Opublikowano

Wyciągnij gril i płaskim kluczem odkrec zaczep od maski 3 śruby.

Opublikowano

Niech bedzie pochwa...:hi:

Opublikowano

pochwa jest zawsze mile widziana:decayed:

:siema:

Opublikowano
Domin pamiętasz?

+1?:decayed:

Opublikowano

A ten czujnik mordo masz?Kurfa na allegro nawet ciężko coś w sensownej cenie znaleźć:kwasny:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Macie jakiś pomysł na otwarcie maski w B6? spust pod kierownicą jest luźny (lata) a maska w górę nic nie odskakuje - grill próbowałem / gdzieś z dołu , ale nic:facepalm:

grila wyszarpujesz z auta i odkręcasz cały zamek bodajże płaską 13 trzy śruby. maska idzie w góre.

Opublikowano

grila wyszarpujesz z auta i odkręcasz cały zamek bodajże płaską 13 trzy śruby. maska idzie w góre.

Jak sprawa?:przebiegly:

Opublikowano

Dokładnie, też tak robiłem i nic się nie połamało wystarczyło 3 śruby odkręcić i maska poszła do góry, wpiąłem linkę i chodziło jak trzeba :decayed:

Opublikowano

Kierwa wczoraj laptop mi z reki wypadl i matryca pekla :facepalm: musze sie teraz jakims osranym tabletem poslugiwac. dobrze ze mam klawiature z myszka bezprzewodowa to lepiej sie poslugiowac hehehe :grin:

Opublikowano

Jak sprawa?:przebiegly:

jest, ale inne oznaczenie, to Ci nawet gitary nie zawracałem.

Opublikowano

Chlopaki koncze walke z elektryka tylu tj, zostalo mi jedynie podlaczyc juz tylko zasilania, i pytania: czy piny w miejsce 23 dla bezpiecznika 15A w puszce z bezpiecznikami mam wcisnac na chama? Bo cos nie chca mi wejsc? Mam cos odblokowac ta fioletowa zabudowe podniesc od reszty konstrukcji puszki i wtedy wsunac piny czy jak?

Opublikowano
Chlopaki koncze walke z elektryka tylu tj, zostalo mi jedynie podlaczyc juz tylko zasilania, i pytania: czy piny w miejsce 23 dla bezpiecznika 15A w puszce z bezpiecznikami mam wcisnac na chama? Bo cos nie chca mi wejsc? Mam cos odblokowac ta fioletowa zabudowe podniesc od reszty konstrukcji puszki i wtedy wsunac piny czy jak?

trzeba odblokować ,na chama niewejdą

Opublikowano

Aa tak myslalem, drugie ostatnie pytanie, czy: czerwony kabel z bezpiecznika 23 z puszki oraz czerwony kabel z bezpiecznika S280 od elektryki szyb tyl ten co znajduje sie spod MCE , to czy moge oba kable skrecic i podlaczyc pod szyne z czerwonymi grubymi kablami ktora znajduje sie za modulem MCE?

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ----------

Yyyy nikt nic nie wie na ten temat?

Opublikowano

ja ten od bezpiecznika s280 dalem do szyny a tamten z malego bezpiecznika polaczyle mz jakims kablem zasiljacym w samej skrzynce

Opublikowano

Oo moj mentor i zbawiciel ;)