Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l panowie móglby ktoś podać numery spinek wszystkich ich ilość które mocują prawy tylny boczek bo przy wymianie syczka w boczku poszły i średnio się teraz boczek trzyma będę wdzięczny?
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l dzięki a wiesz może mniej więcej ile jest jednych i drugich bo nie chce mi się ściągać boczka dopóki nie przyjdą?
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l ok dzięki zamowie 10 duzych i z 6 małych na wszelki wypadek dzięki jeszcze raz za pomoc marcino jak będziesz przelotem w grodzisku mazowieckim masz darmowy masaż albo zabieg fizjoterapeutyczny od firmy
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnieNiestety nic nie gaśnie.
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Kontrolka poduszek sama nie zgasnie sprawdz vagiem blad moze wtyczka gdzies luzna w kierownicy lub pod fotelami a nastepnie skasuj blad
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnie OJOJOJ co tu się ostatnio za bzdury wypisuje
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnie OJOJOJ co tu się ostatnio za bzdury wypisuje a nie sprzątałeś może ostatnio auta ? w sensie odkurzałeś i zajechałeś końcówką pod fotel pasażera pod którym są wiązki ? bo ja tak miałem , odpiąłem i wpiąłem kostki jeszcze raz i po temacie
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Albo może lampy kolega ruszał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Tak jak Wandej pisze sprawdź kostki w żółtych czujnikach zderzeniowych przy lampach memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Demontowales siedzenia lub z kiera cos robiles? Jak tak to sprawdz bledy i skasuj je Vagiem. Jezeli ot tak nagle pojawilo sie to Tobie to moze ktos z pasazerow siedzacych z tylu czubkami butow naruszyli wtyczki pod siedziskiem. Sprawdz vagiem ktory to ewentualnie fotel, Odlacz aku podnies maksymalnie fotel i sprawdz wtyczke od airbaga wsun z powrotem i sprawdz vagiem skasuj bledy i zobaczysz czy blad powtarza sie
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnie OJOJOJ co tu się ostatnio za bzdury wypisuje ostatnio wypinałem całe siedzenie żeby schowki włożyć też mi się paliło air bag, spalona zarówka (nie wiem z jakiej racji) jak przejechałem z kilometr to zginęło wszystko ... wiec nie wiem czy bzdura u mnie pomogło ... może kolega grzebał tam gdzie nie powinien ?
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l nie ma co gdybać niech kolega powie co ostatnio robił i sprawa będzie jasna a tak to wróżenie z fusów
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l Ostatnio tj. ze 2 tygodnie temu wyciągałem lampę z przodu i z tyłu żeby żarówki wymienić. A dzisiaj narzeczona zjechała do garażu i później jak odpaliła auto kontrolka się zapaliła i świeci do teraz. Najprościej będzie z vag, kabel jest ale kompa nie ma:D Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy Kaju ... :grin:
Opublikowano 17 Sierpnia 201411 l przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy o tej godzinie zacznę od tego ostatniego