Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: panowie móglby ktoś podać numery spinek wszystkich ich ilość które mocują prawy tylny boczek bo przy wymianie syczka w boczku poszły i średnio się teraz boczek trzyma będę wdzięczny?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki a wiesz może mniej więcej ile jest jednych i drugich bo nie chce mi się ściągać boczka dopóki nie przyjdą?

Opublikowano

ok dzięki zamowie 10 duzych i z 6 małych na wszelki wypadek dzięki jeszcze raz

za pomoc marcino jak będziesz przelotem w grodzisku mazowieckim masz darmowy masaż albo zabieg fizjoterapeutyczny od firmy :decayed:

Opublikowano

ok

Opublikowano

Szukam dolnego grilla s-line.. wie ktoś o czymś poniżej 400zł ?

Opublikowano

Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

przejedz kawałem i samo zgaśnie
Niestety nic nie gaśnie.
Opublikowano

Kontrolka poduszek sama nie zgasnie sprawdz vagiem blad moze wtyczka gdzies luzna w kierownicy lub pod fotelami a nastepnie skasuj blad :hi:

Opublikowano

Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować?

OJOJOJ

co tu się ostatnio za bzdury wypisuje :(

Opublikowano

OJOJOJ

a nie sprzątałeś może ostatnio auta ? w sensie odkurzałeś i zajechałeś końcówką pod fotel pasażera pod którym są wiązki ? bo ja tak miałem , odpiąłem i wpiąłem kostki jeszcze raz i po temacie :hi:

Opublikowano

Albo może lampy kolega ruszał:whistling:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Tak jak Wandej pisze sprawdź kostki w żółtych czujnikach zderzeniowych przy lampach ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Demontowales siedzenia lub z kiera cos robiles? Jak tak to sprawdz bledy i skasuj je Vagiem. Jezeli ot tak nagle pojawilo sie to Tobie to moze ktos z pasazerow siedzacych z tylu czubkami butow naruszyli wtyczki pod siedziskiem. Sprawdz vagiem ktory to ewentualnie fotel, Odlacz aku podnies maksymalnie fotel i sprawdz wtyczke od airbaga wsun z powrotem i sprawdz vagiem skasuj bledy i zobaczysz czy blad powtarza sie
Opublikowano

OJOJOJ

ostatnio wypinałem całe siedzenie żeby schowki włożyć też mi się paliło air bag, spalona zarówka (nie wiem z jakiej racji) jak przejechałem z kilometr to zginęło wszystko ... wiec nie wiem czy bzdura :wink: u mnie pomogło ... może kolega grzebał tam gdzie nie powinien ?

Opublikowano

nie ma co gdybać niech kolega powie co ostatnio robił i sprawa będzie jasna

a tak to wróżenie z fusów

Opublikowano

MA ktoś jakieś wahacze zużyte do oddania ??

Opublikowano

Ostatnio tj. ze 2 tygodnie temu wyciągałem lampę z przodu i z tyłu żeby żarówki wymienić. A dzisiaj narzeczona zjechała do garażu i później jak odpaliła auto kontrolka się zapaliła i świeci do teraz. Najprościej będzie z vag, kabel jest ale kompa nie ma:D

Opublikowano

przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też :brzydkibanan: ) i wszystko wróci do normy :hi:

Opublikowano

przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też :brzydkibanan: ) i wszystko wróci do normy :hi:

Kaju ... :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

o tej godzinie zacznę od tego ostatniego :D

Opublikowano

Siemka. Jaką dokładnie taśmą 3M kleiliście lotkę s-line?