Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l panowie i panie a powiedźcie mi w czym może tkwić przyczyna że co jakiś czas tak się dzieje a mianowicie: jeżdżę chwilę i podczas jazdy wyłącza się ESP w taki sposób że nie mogę go ponownie włączyć przyciskiem na desce dopiero zgaszenie i odpalenie fury pomaga nie robi się dość często ale co jakiś czas i ostatnio zauważyłem to po obfitych opadach deszczu a błędu na kompie nie ma związanego z tym problemem pomoże ktoś w rozwiązaniu zagadki?
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l Sprawdź podszybie tam gdzie akumulator siedzi. Ja miałem wodę tam za każdym razem po deszczu i wtedy mi się ESP zapalało. A jak wyschła to gasła kontrolka. Kanały odprowadzające były zapchane i woda stała. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l a nie z tym to nie mam problemów bo kanał koło aku ze dwa miechy temu czyściłem a przy podszybiu założyłem tą dużą osłonę żeby woda się nie dostawała więc raczej to odpada a poza tym esp nie świeci mi się cały czas jak u ciebie do momentu kiedy woda wyschnie tylko raz na jakiś czas się zaświeci i nie mogę do włącznikiem włączyć a po zgaszeniu silnika i odpaleniu znowu mogę włączać i wyłączać przyciskiem
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l a nie z tym to nie mam problemów bo kanał koło aku ze dwa miechy temu czyściłem a przy podszybiu założyłem tą dużą osłonę żeby woda się nie dostawała więc raczej to odpada a poza tym esp nie świeci mi się cały czas jak u ciebie do momentu kiedy woda wyschnie tylko raz na jakiś czas się zaświeci i nie mogę do włącznikiem włączyć a po zgaszeniu silnika i odpaleniu znowu mogę włączać i wyłączać przyciskiem Panie a potpinales to do vaga w momencie jak Ci sie oswieci?? Cos wyszlo czy nie.
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l wiesz co w momencie kiedy mi się zaświeci nie podpinałem tylko jak zgasiłem silnik odpalilem wtedy podpinalem i już się nie świeciło nie zostawie przecież odpalonej fury przed domem i nie pójdę po vaga a ciężko też przewidzieć czy zapali się za miesiąc czy za pół roku
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l A moze czas zmienic czujnik przy pedale hamulca? Mialem kiedys to samo i wymiana na nowke ori podzialalo
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l ale to by przypadkiem nie wywalało błędu tego czujnika jak w twoim przypadku było? i miałeś tak samo jak ja że sporadycznie raz na jakiś czas wyłączyło a po zgaszeniu i odpaleniu fury wracało wszystko do normy?
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l A w sumie to nie wiem, u mnie wywalalo blad esp na liczniku i nie gaslo dopoki nie zgasilem silnika i ponownie nie odpalilem auta. W sumie to bylo juz 2 lata temu i nie sprawdzalem VAGiem tego. Inna sprawa, ze nie wiedzialem że tak latwo mozna miec dla siebie full wersje VAGcom 3.11n2
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l ale to by przypadkiem nie wywalało błędu tego czujnika jak w twoim przypadku było? i miałeś tak samo jak ja że sporadycznie raz na jakiś czas wyłączyło a po zgaszeniu i odpaleniu fury wracało wszystko do normy? typowe objawy padniętego czujnika przy pedale.
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l szybkie pytanko , czy dokładka s - line tylnego zderzaka bez rur do diesla czy są różnice miedzy sedanem i avantem ??
Opublikowano 20 Sierpnia 201411 l Cześć Chłopy Czym moze byc spowodowane ze nie zawsze RNS nie czyta mi płyty z navi? Wyświetla komunikaty abym włożył płyty albo sprawdzić cos w serwisie A. Laser jest juz w kiepskim stanie? Czy płyta kiepska? Jak kupiłem RNS to chodziła bez zarzutu:/ A przy okazji...nie chce ktos dokładki S-line do przodu kupić? Mam do sprzedania...
Opublikowano 20 Sierpnia 201411 l Cześć Chłopy Czym moze byc spowodowane ze nie zawsze RNS nie czyta mi płyty z navi? Wyświetla komunikaty abym włożył płyty albo sprawdzić cos w serwisie A. Laser jest juz w kiepskim stanie? Czy płyta kiepska? Jak kupiłem RNS to chodziła bez zarzutu:/ A przy okazji...nie chce ktos dokładki S-line do przodu kupić? Mam do sprzedania... Na poczatek sprobowal bym wyczyscic laser i dojladnie przyjrzal sie plycie mozliwe ze jest porysowana itp. Jesli to nie pomoze no to wtedy bym sie martwil i myslal nad wymiana lasera.Ja mam tak czem ze jak dlugo nie urzywam to plyta robi sie taka metna i w tedy tez nie dziala ale wyczyszcze plyte i jest juz oki zdaza mi sie to taz na pol roku.
Opublikowano 20 Sierpnia 201411 l Witam panowie Jakie polecacie amorki coś w stylu 1BV bo moje chyba już się skończyły,czy lepiej ori? Po powrocie z PL d*pa jak siedziała tak siedzi