Opublikowano 3 Września 201411 l Panowie, co sądzicie o zestawie rozrządu Gates? Można śmiało zakładać do 1.8t? Ja proponuję ori
Opublikowano 3 Września 201411 l Wladi jak by była grzana to by została :-Pwyrzuc Nie chce? No ok , jeszcze sprawdzę co tam mam, bo zdaje mi się, że boczki tez są
Opublikowano 3 Września 201411 l Wladi jak by była grzana to by została :-Pwyrzuc Nie chce? No ok , jeszcze sprawdzę co tam mam, bo zdaje mi się, że boczki tez są jak masz to też wyrzuć bo on już nic nie chce
Opublikowano 3 Września 201411 l nie potrzebuje ktoś zbiorniczka wyrównawczego wspomagania z korkiem do a4 b6 bo zawala w garażu Edytowane 3 Września 201411 l przez patryk10015
Opublikowano 3 Września 201411 l ja te proponuje oryginał od hamulca, brałem i jestem zadowolony Od kogo?
Opublikowano 3 Września 201411 l Napewno nie od Ciebie..... Jak kupiłem rok temu od Ciebie H4mm3R ..... jak na złość działa do tej pory :) Edytowane 3 Września 201411 l przez Bielun22
Opublikowano 3 Września 201411 l Panowie, co sądzicie o zestawie rozrządu Gates? Można śmiało zakładać do 1.8t?Tyż polecam tego "Hamulca" szpeca od oryginalnych rozrzadow [emoji13] tzn. Pana Hammerka [emoji12]
Opublikowano 3 Września 201411 l A to nie jest zintegrowane z szyba?Mordo byś mi Podeslal skan paragonu bo Ci wystawilem na 88 a powinno być na 78zl:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 3 Września 201411 l Nie ma ktoś zalegającej cewki może nawet być uszkodzona byle była oryginalna..? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Września 201411 l Nie ma ktoś zalegającej cewki może nawet być uszkodzona byle była oryginalna..? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka widzę, że ktoś się łapie na akcje serwisową
Opublikowano 3 Września 201411 l Zgadza się[emoji1] i akurat padła mi ta którą ktoś wymienił na podróbe Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Września 201411 l Nie ma ktoś zalegającej cewki może nawet być uszkodzona byle była oryginalna..? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Wujek ma nawet 4:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 3 Września 201411 l Nie ma ktoś zalegającej cewki może nawet być uszkodzona byle była oryginalna..? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Wujek ma nawet 4:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Wujek PW Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Września 201411 l Marcin a jak wymieniają zbitą szybę gdzie indziej niż aso to nie będą mieli takich uszczelek?
Opublikowano 3 Września 201411 l No ale to jest z szyba. Przy każdej nowej jest. Sent from my iPhone using Tapatalk A to nie jest zintegrowane z szyba?Mordo byś mi Podeslal skan paragonu bo Ci wystawilem na 88 a powinno być na 78zl:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ciolku wezmę od kumpla i podeśle ))Sent from my iPhone using Tapatalk