Opublikowano 7 Września 201411 l AUDI A4 B6 OGRZEWANIE POSTOJOWE WEBASTO DIESEL KPL (4565488790) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Audi A4 B6 2.5 01 04 ogrzewanie postojowe WEBASTO (4560439645) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Ze względu ze nie wolno komentować i pytać w "Ciekawych aukcjach" to co by było jeszcze potrzeba do montażu takiego ustrojstwa w B6...?
Opublikowano 7 Września 201411 l jakbyście śledzili odpowiednie wątki na forum to wiedzielibyście, że dyskusja na temat shoutboxa była już poruszana kilkakrotnie i za każdym razem była odrzucana - po tą są wątki typu b5b, b6d i równoległe, by tam właśnie spamować o wszystkim i o niczym... Owszem bylo poruszane lecz nie ulega wątpliwości, że jest to za***ista sprawa na stronkach torrentowych (tych lepszych) swietnie przyjął sie na glownej stronie shoutbox, tylko, ze tu forum jest mocno uogólnione i bysmy faktycznie mieli problemy z odnalezieniem wczesniejszych wpisow innych ludzi z mniejszego grona
Opublikowano 7 Września 201411 l AUDI A4 B6 OGRZEWANIE POSTOJOWE WEBASTO DIESEL KPL (4565488790) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Audi A4 B6 2.5 01 04 ogrzewanie postojowe WEBASTO (4560439645) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Ze względu ze nie wolno komentować i pytać w "Ciekawych aukcjach" to co by było jeszcze potrzeba do montażu takiego ustrojstwa w B6...? Ogólnie wszystko jest potrzeba tylko sterownika z pilotem no i zestawy są z 2.5 tdi memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 7 Września 201411 l Turzol najlepszy odrdzewiacz bezaapelacyjnie to plyn hamulcowy:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Turzol najlepszy odrdzewiacz bezaapelacyjnie to plyn hamulcowy:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A i więcej nie pije:facepalm: Dzisiaj dopiero dochodzę do siebie:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 7 Września 201411 l Nawet nie probuje czytac tego calego badziewia co przez miesiac nawypisywaliscie... Marcin nalezy mi sie wpierd...
Opublikowano 7 Września 201411 l Nawet nie probuje czytac tego calego badziewia co przez miesiac nawypisywaliscie... Marcin nalezy mi sie wpierd... jaki leń
Opublikowano 7 Września 201411 l Nawet nie probuje czytac tego calego badziewia co przez miesiac nawypisywaliscie... Marcin nalezy mi sie wpierd... jaki leń Edyta szkoda gadac ostatnim czasy:) Zna sie ktos tutaj na Merolach? Interesuje mnie pare tematow zwiazanych z Sl500 r129.
Opublikowano 7 Września 201411 l może vario by ci pomógł, chyba orientuje się w temacie, pisz do niego wakacje były to sobie wolne zrobiłeś od forum
Opublikowano 7 Września 201411 l może vario by ci pomógł, chyba orientuje się w temacie, pisz do niego wakacje były to sobie wolne zrobiłeś od forum Dziekuje za takie wakacje... Edyta ten Twoj Purpydel mocno urusł od ostaniej wizyty u mnie?
Opublikowano 7 Września 201411 l gdzie widziałeś no to już tyle czasu zleciało pisz na pw co tam się dzieje...
Opublikowano 7 Września 201411 l Turzol najlepszy odrdzewiacz bezaapelacyjnie to plyn hamulcowy:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Turzol najlepszy odrdzewiacz bezaapelacyjnie to plyn hamulcowy:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A i więcej nie pije:facepalm: Dzisiaj dopiero dochodzę do siebie:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Aż tak Cię sponiewierały te cztery kasztelany? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Września 201411 l Witka Wczoraj wyrwalem tasme z koncowka A pod multi kiere z B7 za jedyne 19zl Edytowane 8 Września 201411 l przez serfin