Opublikowano 12 Września 201411 l Mam 200 pln na koncie przelewać? Dobry deal. Pany jakie jest najlepsze ET żeby dobrze pasowało? ja mam 18'' ET29 przy 8.5J i jest równo Edytowane 12 Września 201411 l przez biggman
Opublikowano 12 Września 201411 l Coś takiego może być ?? czegos mi tam brakuje... Pomaluj to jeszcze kilka razy albo jakis błyszczący bezbarwny na to położ...
Opublikowano 12 Września 201411 l Panowie pytanie czy żeby wyjąć kosz 1din trzeba demontować cały tunel?
Opublikowano 12 Września 201411 l Panowie pytanie czy żeby wyjąć kosz 1din trzeba demontować cały tunel? Tak
Opublikowano 12 Września 201411 l no to i ja o coś dopytam, ile czasu zajmie jednej osobie wymiana kompletnej podsufitki w avancie - jestem mały majsterkowicz więc ogarniam nieźle
Opublikowano 12 Września 201411 l no to i ja o coś dopytam, ile czasu zajmie jednej osobie wymiana kompletnej podsufitki w avancie - jestem mały majsterkowicz więc ogarniam nieźle +- 5h,ale samemu ciężko.weź sobie kogoś do pomocy
Opublikowano 12 Września 201411 l no lepiej zrob to z kims bo mozesz zpierdzielic sobie cala podsofitke
Opublikowano 12 Września 201411 l siemka divisionowcy..nie ma ktoś może do opchnięcia kratek do tylnego zderzaka ms design?głównie zależy mi na tych 2 nad rurami wydechowymi ale z dokładki z diesla tez mogą być..bo kurde szukam i kicha a samych kratek tylnych w aso niet.