Opublikowano 18 Września 201411 l XL, tzn ? extra load. Podwyższona nosnosc i tak jak Bieniek mówi wzmocnione boki opony. A po za tym wydają się szersze od zwykłych w tym samym rozmiarze:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 18 Września 201411 l pany a pro po opon ja po tym sezonie muszę dwie sztuki wymienić może ktoś coś polecić w rozmiarze 215/40/18 na felgę 8J wogóle jest szansa że rant ochronny przy tym jeszcze będzie?
Opublikowano 19 Września 201411 l pany a pro po opon ja po tym sezonie muszę dwie sztuki wymienić może ktoś coś polecić w rozmiarze 215/40/18 na felgę 8J wogóle jest szansa że rant ochronny przy tym jeszcze będzie? ja mam u siebie pirelli zero rosso z rantem ochronnym
Opublikowano 19 Września 201411 l jeździ ktoś w zimie na 18' ? mam do kupienie w dobrej cenie i się zastanawiam czy jest sens ?
Opublikowano 19 Września 201411 l tylko druga strona ma też delikatne pęknięcia, od razu chce to razem reklamować , nie zaszkodzi myślę a nic nie tracę mi nie udało się z reklamacją bo już troche miałem nalata na nich, ale koledze się udało jak coś moge podpytać.I z tego co wiem to jest wada fabryczna ,moje tak wyglądały .
Opublikowano 19 Września 201411 l Pany czy pod tarcze 320 trzeba zmieniać ta osłonę termiczna jeśli mam 288 tarcze? ??
Opublikowano 19 Września 201411 l Panowie, który w czwartek allmotros na podnośniku wisiał? ładna sztuka:)
Opublikowano 19 Września 201411 l Leniwiec z Ciebie, w dziale modu z heblami co kilka stron jest zapytanie i odp na Twoje pytanie
Opublikowano 19 Września 201411 l No pewnie tak ale wiesz jak to wygląda na telefonie i w robocie wiec wole zapytać i czekać na odp nic szukać godzinę.
Opublikowano 19 Września 201411 l pany a pro po opon ja po tym sezonie muszę dwie sztuki wymienić może ktoś coś polecić w rozmiarze 215/40/18 na felgę 8J wogóle jest szansa że rant ochronny przy tym jeszcze będzie? ja mam u siebie pirelli zero rosso z rantem ochronnym obecnie mam je na tylnej osi ale strasznie twarde nie zauważyłeś tego?
Opublikowano 19 Września 201411 l Spójrzcie na temp. silnika...trasa, 140km/h i taka temperatura się utrzymuje. To jest normalne zachowanie diesla? W mieście czasami łapie temperaturę 90 stopni i trzyma ją ale też nie zawsze.
Opublikowano 19 Września 201411 l Podepnij vag i zernij ile pokazuje czujnik. Bo może być ze masz 90 stopni i termostat jest ok a czujnik podający na zegary padł Ja jak odpalam auto mam 60 stopni
Opublikowano 19 Września 201411 l Spójrzcie na temp. silnika...trasa, 140km/h i taka temperatura się utrzymuje. To jest normalne zachowanie diesla? W mieście czasami łapie temperaturę 90 stopni i trzyma ją ale też nie zawsze. Termostat na 100% do wymiany standardowy obiad do tego typu silnika jeśli faluje wskazówka. W mieście będziesz miał 90 stopni bo nie rozwija prędkości. Prosty sposób sprawdzić Zagrzej auto do 90 wskocz na autostradę i jak wskazówka opadnie zatrzym się poczekaj czy wzrośnie jak tak to 200% termostat.
Opublikowano 19 Września 201411 l Tylko ori lub wahler (jest troszkę mniejszy ale działa ok, u mnie już 40k km) Wysłane z mojego GT-I9070
Opublikowano 19 Września 201411 l Tylko ori lub wahler (jest troszkę mniejszy ale działa ok, u mnie już 40k km) Wysłane z mojego GT-I9070 do 2.0 ori ksoztuje 470zł