MarianekZg Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siema wszystkim , podrzuci ktoś nry klocków i tarcz ATE pod 320mm na uj Ci ate?Ferodo Ddf1705 fdb1629Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 PW Andrzeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Koledzy co to za paradoks? Byłem dzisiaj w ASO audi i przy okazji zapytałem o zderzak s4. Pan się pomylił i sprawdził mi najpierw zderzak do b7, cena 1700 a potem się poprawił i do b6 krzyknął cenę 2200:D czemu jest taka różnica cenowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Koledzy co to za paradoks? Byłem dzisiaj w ASO audi i przy okazji zapytałem o zderzak s4. Pan się pomylił i sprawdził mi najpierw zderzak do b7, cena 1700 a potem się poprawił i do b6 krzyknął cenę 2200:D czemu jest taka różnica cenowa? no niestety b6 sa leciwe i w cenie.wystarczy ze na allegro zobaczysz zderzak s-line do b7 to jest tanszy niz od b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A 1600 za zderzak S4 używkę bez kratki środkowej i jednej bocznej to mało czy dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 halogeny są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dużo, na allegro jest za 300zl lekko pęknie ty do poklejenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 halogeny są?Tak i spryski też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 to taka normalna cena bo jak bys mial wszystko odzielnie kupic to wyszlo by o wiele wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A 1600 za zderzak S4 używkę bez kratki środkowej i jednej bocznej to mało czy dużo?Bardzo dużo ja za kpl dałem 1000 zł z kratkami halogenami i belka. Ale belka jest nie ważna bo to jest to samo co w normalnym zderzaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 no to okazje wyrwales jak za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siemota Chłopy i Dziewoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 dokladnie ja za same halogeny s4 placilem w aso po 450zl sztuke bo przez 6 miesiecy nic sie nie trafialo na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон paczcie k**wa jaki książe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniondze....menelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniondze....menelu i ze niby Ty masz ?? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wladi ma w c**j pieniędzy. Do zarobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pany jest ktoś może na forum i przebywa obecnie na obczyźnie: Szwajcaria może Francja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniondze....menelu i ze niby Ty masz ?? :grin: Nie powiedziałem że ja mam...ale widocznie Ty uważasz że masz jak się odzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wladi ma w c**j pieniędzy. Do zarobienia E jukejowy dorobkiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wladi ma w c**j pieniędzy. Do zarobienia E jukejowy dorobkiewicz qtaz a nie jukejowy, te same zusy płace co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi