Opublikowano 20 Września 201411 l Co można przełożyć z angola do naszych furek???Wszystko zaczynajace sie na 8E0 i 8E1
Opublikowano 20 Września 201411 l Dzięki chłopaki;) Myślicie, że znajdą się amatorzy na zderzak przedni do a4 b6 w kolorze LY7W w stanie prawie, że idealnym. Oczywiście wszystko w komplecie kratki, halogeny, zaślepka haka ale bez PDC i ksena. Ile w ogóle mógłbym za to wołać? Edytowane 20 Września 201411 l przez RicS3
Opublikowano 20 Września 201411 l Dzięki chłopaki;) Myślicie, że znajdą się amatorzy na zderzak przedni do a4 b6 w kolorze LY7W w stanie prawie, że idealnym. Oczywiście wszystko w komplecie kratki, halogeny, zaślepka haka ale bez PDC i ksena. Ile w ogóle mógłbym za to wołać? Mów jaka cena? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Września 201411 l Taki identyczny zderzak kompletny lezy w garazu po przesciu na mod z sline, nie sprzedaje bo nima chetnych, trzeba poczekac do poczatku zimy sezonu masowych kolizji A tak wogole to
Opublikowano 20 Września 201411 l Dzięki chłopaki;) Myślicie, że znajdą się amatorzy na zderzak przedni do a4 b6 w kolorze LY7W w stanie prawie, że idealnym. Oczywiście wszystko w komplecie kratki, halogeny, zaślepka haka ale bez PDC i ksena. Ile w ogóle mógłbym za to wołać? Mów jaka cena? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ogarnij się i kupuj s-line:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 20 Września 201411 l Cena kosmos chyba że okazji nie mogę trafić.. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Września 201411 l Cena kosmos chyba że okazji nie mogę trafić.. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Chcesz dokladke w zamienniku? Dobrze pasuje ktoś tu na forum foty wrzucal 250zl nowka:whistling:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 20 Września 201411 l Musze narazie znaleźć górę najlepiej pod spryski w dobrej kasie, a jakoś to potem się zgłosze :-D Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Września 201411 l mam mały problem, przy wymianie termostatu tata posprawdzał wszystkie rurki podciśnienia, egr itd. Niektóre rzeczy porozłączał i po wszystkim odpalił auto, włączył się tryb awaryjny i turbo w ogóle nie działało. Przejechał się kawałek. Ale usunąłem błędy i na sterowniku kompa wszystko spoko. Natomiast nie łapie mi teraz auto od dołu w ogóle, dopiero przy 3-3,5 tyś dopiero. Co może być nie halo? Są jeszcze jakieś sterowniki z których należy usunąć błędy? Bo przed usunięciem błędów w ogóle turbiny podobno nie załączał.
Opublikowano 20 Września 201411 l mam mały problem, przy wymianie termostatu tata posprawdzał wszystkie rurki podciśnienia, egr itd. Niektóre rzeczy porozłączał i po wszystkim odpalił auto, włączył się tryb awaryjny i turbo w ogóle nie działało. Przejechał się kawałek. Ale usunąłem błędy i na sterowniku kompa wszystko spoko. Natomiast nie łapie mi teraz auto od dołu w ogóle, dopiero przy 3-3,5 tyś dopiero. Co może być nie halo? Są jeszcze jakieś sterowniki z których należy usunąć błędy? Bo przed usunięciem błędów w ogóle turbiny podobno nie załączał. Sprawdź czy podcisnienie masz dobrze podlaczane
Opublikowano 20 Września 201411 l A to biało czarne to co to i ma znaczenie z której strony jaka rurka?
Opublikowano 20 Września 201411 l Mam dokladke ori z ori mocowaniem pod zderzak zeby zadnej lipy z trtytkami nie stosowac;) Cena 480zl
Opublikowano 20 Września 201411 l Ktoś chętny na zestawik? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Musze narazie znaleźć górę najlepiej pod spryski w dobrej kasie, a jakoś to potem się zgłosze :-D Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka e miękka fajka:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 20 Września 201411 l Dzięki chłopaki;) Myślicie, że znajdą się amatorzy na zderzak przedni do a4 b6 w kolorze LY7W w stanie prawie, że idealnym. Oczywiście wszystko w komplecie kratki, halogeny, zaślepka haka ale bez PDC i ksena. Ile w ogóle mógłbym za to wołać? a masz może przedni prawy błotnik w tym kolorze?