Opublikowano 21 Września 201411 l No dlatego czytam całość postu a nie tak ja Ty tylko patrzysz po łebkach na prawde odstaw
Opublikowano 21 Września 201411 l Ktoś tu ćpie? Gdzie taki towar dają? Kolo pytal czy zwykly licznik z automatu do manuala wsadzi bez problemu to odpowiedz byla że tak tylko kodowanie Vcdsem zrobic wystarczy, potem na koniec rypnął nowy wątek o kolorowym liczniku, takze zachowujac chronologie postow, to wladi jestes jakis nie swój dzisiaj lepiej odstaw coś brał i wypij jednego albo dwa głębsze
Opublikowano 21 Września 201411 l Czasem nawet mając pin nie zakodujesz immo i trzeba lepszego sprzętu do klonowania. Tak wogóle to mam kolor do benzyniaka igiełkę nypelek.
Opublikowano 21 Września 201411 l Aaaa tak wogóle to jesteśmy Miszczeeee świata w siatkówce.... Aaa i goooodnight za 6 godzin pobudka do roboty :/ typowy Kowalski idzie splacac 30letni dlug pańszczyźniany...
Opublikowano 21 Września 201411 l typowy Kowalski idzie splacac 30letni dlug pańszczyźniany...to trzeba zrobić tak, żeby ktoś robił na Ciebie, a nie Ty na kogoś
Opublikowano 21 Września 201411 l Cwiara jak dorwiesz mi kolor do benzy z koncowka 930H, 930HX lub 932QX tj do rocznika 2001r to dla mnie ma być Kaju eee tam przynajmniej jak pojde kiedys przed oblicze Pana i pokaże łapska to nie bede wstydził sie
Opublikowano 21 Września 201411 l Cwiara jak dorwiesz mi kolor do benzy z koncowka 930H, 930HX lub 932QX tj do rocznika 2001r to dla mnie ma być Kaju eee tam przynajmniej jak pojde kiedys przed oblicze Pana i pokaże łapska to nie bede wstydził sie Spoko. Znalezienie takiego graniczy z cudem ale czasem sie trafia.
Opublikowano 22 Września 201411 l Oki to jak taki wpadnie juz w Twoje hands to trzymaj go dla mnie i dawaj na pw info od razu to ogarniesz mi wszystko co niezbedne aby to wstawic do furacza Oki odmeldowuje sie, czas dać w kimę adios Co to sie stalo, wszyscy pospali? Edytowane 21 Września 201411 l przez serfin
Opublikowano 22 Września 201411 l nie tylko forum każdy żyje Bo ja tu codziennie 4litery sadzam pffff. [emoji13]
Opublikowano 22 Września 201411 l Pany mam znowu kpl zacisków od c6 pod 320mm. Pomalowane + nowe gumy 450zł a w takim stanie jak są w 100% sprawne 250zł/kpl