wladi Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jawor mnie olał ale zapamiętam.... memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jawor mnie olał ale zapamiętam.... memory five wladi i wszystko jasne :-) spoko wladi ten caly jawor do dzis na moje pw nie odpisal a to bylo kilka miesiecy temu menel jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Szkoda że go na Oemie nie sięgłem memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Szkoda że go na Oemie nie sięgłem memory five wladi i wszystko jasne :-) ja moze bede kiedys mial okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w next weekend montaż kiery z B7 z multi tylko kurna f*ck nie mam łącznika i do ASO nie mam dostępu, może ktoś ma blisko i mi ogarnie to małe groszowe cholerstwo? Ktoś tu chwalił się , że pracuje obok ASO hm... moduł, taśmę kierę i poduchę z B7 mam ale potrzebny mi jakiś głupi 4 pinowy łącznik taa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w next weekend montaż kiery z B7 z multi tylko kurna f*ck nie mam łącznika i do ASO nie mam dostępu, może ktoś ma blisko i mi ogarnie to małe groszowe cholerstwo? Ktoś tu chwalił się , że pracuje obok ASO hm... moduł, taśmę kierę i poduchę z B7 mam ale potrzebny mi jakiś głupi 4 pinowy łącznik taa? a jednak wpada kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Serfin ze takie coś będziesz miał? Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 bielun nie moge tej aukcji znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w next weekend montaż kiery z B7 z multi tylko kurna f*ck nie mam łącznika i do ASO nie mam dostępu, może ktoś ma blisko i mi ogarnie to małe groszowe cholerstwo? Ktoś tu chwalił się , że pracuje obok ASO hm... moduł, taśmę kierę i poduchę z B7 mam ale potrzebny mi jakiś głupi 4 pinowy łącznik taa? zamów telefonicznie i poproś o wysyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 bielun nie moge tej aukcji znalezc oki luz . ja myśle nad tym http://allegro.pl/gms-08-lekkie-maty-wyciszajace-wygluszajace-4-5m2-i4640737349.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Szkoda że go na Oemie nie sięgłem memory five wladi i wszystko jasne :-) na oemie to tylko z butelka mogles kogoś sięgnąćWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Szkoda że go na Oemie nie sięgłem memory five wladi i wszystko jasne :-) na oemie to tylko z butelka mogles kogoś sięgnąć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 wandej a te twoje fele to chyba repliki co bo tak sie pogiely? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Pewnie zakręt nie wydał Edytowane 4 Października 2014 przez Horneth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Oooo dzieki Marcin juz na pw bede cos tam tworzyl ok poszło PW rozumiem, że chodzi o ten łącznik: - Łącznik 4 Pin - 4E0-972-133 - ASO - około 15PLN (ciekawe po ile teraz chodzi ta plastikowa pierdółka ale już wkrótce bedzie u mnie z góryy Wielkie dzieki Marcin Edytowane 4 Października 2014 przez serfin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Siema śpiochy memory five wladi i wszystko jasne :-) Edytowane 5 Października 2014 przez wladi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 No cześć wujek młotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 powitać Towarzyszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Siema z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 cześć Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi