Opublikowano 13 Października 201411 l Mi cieknie bo mam jaja ogolone nie tak ja Ty....i Ci potem nieźle zapier.... Na oem`ie nie byłem tak pijany chyba żebym Ci przedstawiał moją torbe Nie swiruj, tam zawsze jest olej. Ten typ tak ma. Przemyć co się da i git. no właśnie bo ja też mam olej tam Lepiej powiedz gdzie Ty nie masz oleju....w głowie? Nie no co Ty , mam tam z 1/4 Może i masz ale przepalonego
Opublikowano 13 Października 201411 l Ludzie co może być przyczyną większego dymienia na czarno po dawaniu w piz*ę? egr wywalony już
Opublikowano 13 Października 201411 l Mi cieknie bo mam jaja ogolone nie tak ja Ty....i Ci potem nieźle zapier.... Na oem`ie nie byłem tak pijany chyba żebym Ci przedstawiał moją torbe Nie swiruj, tam zawsze jest olej. Ten typ tak ma. Przemyć co się da i git. no właśnie bo ja też mam olej tam Lepiej powiedz gdzie Ty nie masz oleju....w głowie? Nie no co Ty , mam tam z 1/4 Może i masz ale przepalonego nie pyskuj, myślisz że teraz masz kolor to możesz się rzucać synek
Opublikowano 13 Października 201411 l Mi cieknie bo mam jaja ogolone nie tak ja Ty....i Ci potem nieźle zapier.... Na oem`ie nie byłem tak pijany chyba żebym Ci przedstawiał moją torbe Nie swiruj, tam zawsze jest olej. Ten typ tak ma. Przemyć co się da i git. no właśnie bo ja też mam olej tam Lepiej powiedz gdzie Ty nie masz oleju....w głowie? Nie no co Ty , mam tam z 1/4 Może i masz ale przepalonego nie pyskuj, myślisz że teraz masz kolor to możesz się rzucać synek Przepraszam
Opublikowano 13 Października 201411 l Zrobisz kukurydze, przyślesz mi te części za free i grzechy odpuszczone
Opublikowano 13 Października 201411 l nie ma ktoś kurde dobrego vacum do sprzedania? Chciałbym kupić jedną z tych nowszych jak już coś. bo kurde przy hamowaniu mam temat taki ze jak przepompuje parę razy to robi się hamulec twardy i nie hamuje;/ diagnoza to pompa vacum...zmienimy zobaczymy a jakie pompa vacum powinna wskazywać ciśnienie?
Opublikowano 13 Października 201411 l Sama pompa raczej nie padła tylko krociec z ńiej wychodzący sie luzuje w pompach starego typu ... Jest na to sposób , zagniata sie to specjalnym kluczem zeby uszczelnić ...poczytaj Edytowane 13 Października 201411 l przez dziadek
Opublikowano 13 Października 201411 l forum przerobiłem ale wujka google jeszcze nie pytałem ale będę musiał tak zrobić bo może uszczelnię ten króciec i będzie chodzić o niebo lepiej więc może właśnie zacznę od tego dzieki Bartku
Opublikowano 14 Października 201411 l RicS3 - a robiles jakies logi np turbiny i pompek, sprawdzales cos? Jakies objawy są, poza dymem? Edytowane 14 Października 201411 l przez KoJ@K
Opublikowano 14 Października 201411 l RicS3 - a robiles jakies logi np turbiny i pompek, sprawdzales cos? Jakies objawy są, poza dymem?Logi robilem jakiś czas temu i nic niby w nich nie wyszło. Żadnych innych objawów poza dymem brak. Edytowane 14 Października 201411 l przez RicS3
Opublikowano 14 Października 201411 l Podeślij jakiś link z forum o tym krućcu wladi tu masz ciekawy filmik bo na forum ciężko : a tu filmik z luzem jaki powstaje: Przy wymianie na nową pompą lepiej wsadzić pompę boscha nie luka bo mają kruciec wkręcany nie zaciskany - mowa o tym jest w filmiku pierwszym tak wygląda pompa która ma wkręcany kruciec: Edytowane 14 Października 201411 l przez dziadek
Opublikowano 14 Października 201411 l Dziadek dzięki widziałem już to i doczytałem że można to łatwo naprawić....wciskając kruciec mocno do końca i delikatnie później ranty zaklepać i pompa jak nowa muszę podziałać bo mi też kruciec wylata memory five wladi i wszystko jasne :-)