Opublikowano 19 Listopada 201411 l Artur zgloszone. Cza czekać ja juz tez pisałem wczoraj o tym z Prezesem
Opublikowano 19 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam
Opublikowano 19 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam czekamy
Opublikowano 20 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam czekamy spokojna Twoja rozczochrana - w swoim cczasie
Opublikowano 20 Listopada 201411 l panowie jak mam teraz opony 225/45 r18 na feli 8J a chce założyć teraz 255/55 to wejdzie bez problemu i będzie jakoś wyglądało? Nigdzie nie będzie obiecać? Naciapane z Zetki
Opublikowano 20 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam czekamy spokojna Twoja rozczochrana - w swoim cczasie ciezko byc rozczochranym jak jest sie w połowie łysym :/ :)
Opublikowano 20 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam czekamy spokojna Twoja rozczochrana - w swoim cczasie ciezko byc rozczochranym jak jest sie w połowie łysym :/ :) :polew:
Opublikowano 20 Listopada 201411 l panowie jak mam teraz opony 225/45 r18 na feli 8J a chce założyć teraz 255/55 to wejdzie bez problemu i będzie jakoś wyglądało? Nigdzie nie będzie obiecać? Naciapane z Zetki Czemu z balonów chcesz przejśc na jeszcze większe kartofle? Na 18' 8J max co bym założył to 225/40, a gdzie tam 255/55 ...
Opublikowano 20 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam czekamy spokojna Twoja rozczochrana - w swoim cczasie ciezko byc rozczochranym jak jest sie w połowie łysym :/ :) :polew: z czego rżysz ... Wole byc łysy niz jeździć 2,0 ...i grzywka sie na plecach zaczyna az tak strasznie nie jest.... Chyba
Opublikowano 20 Listopada 201411 l panowie jak mam teraz opony 225/45 r18 na feli 8J a chce założyć teraz 255/55 to wejdzie bez problemu i będzie jakoś wyglądało? Nigdzie nie będzie obiecać? Naciapane z Zetki Po kiego Ci taki walec? Jakie masz ET bo może obcierać o zwrotnicę
Opublikowano 20 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam czekamy spokojna Twoja rozczochrana - w swoim cczasie ciezko byc rozczochranym jak jest sie w połowie łysym :/ :) :polew: z czego rżysz ... Wole byc łysy niz jeździć 2,0 ...i grzywka sie na plecach zaczyna az tak strasznie nie jest.... Chyba A ja wolałbym nie mieć włosów niż jeździć dieslem no ale jeszcze mam