Opublikowano 24 Listopada 201411 l Często małego wożę z przodu, więc się przydaale tylko, jak fotelik tyłem zamontowany No gdzie, tak nie można przewozić w żadnym aucie z poduchą.... Piszesz, że się przyda, młodego wozisz z przodu. Dedukuję, że już nie jeździ w pierwszym foteliku-nosidełku, więc nie wiem po kiego Ci wyłącznik.Dzieciaki przy poduszce pasażera możesz wozić zawsze i wyłącznie w fotelikach normalnie(nie tyłem) zamontowanych. A tyłem nie, bo w razie wybuchu wbije fotelik w fotel. U mnie mam już czasami dość młodego z przodu, 4lata w maju skończył i całą drogę nadaje: czerwone, wyprzedzaj, inną piosenkę, nie tędy itd... Znam to hahahahaDziecko może jeździć z przodu w foteliku przodem do kierunku jazdy z właczona poducha . Tak mówią przeposy a pies może ich nie znać to normalne .
Opublikowano 24 Listopada 201411 l http://www.autobidmaster.com/carfinder-online-auto-auctions/lot/33398484/COPART_2013_AUDI_A4_2.0T_PR_SALVAGE_CERTIFICATE_LOS_ANGELES_CA/ gdzie te uszkodzenia z opisu bo nie widzę
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Mili Państwo podrzuci ktoś nr części, dokładnie plastikowej prowadnicy bagnetu oleju Się wzięła i popękała No chyba że komuś zawadza w garażu to słać do mnie w te pędy
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Panowie. Będę zmieniał kiere 4 ramienna zwykłą na 3 ramienną multi. Mam kiere, poduchę i taśmę. Co jeszcze potrzebuje?
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Nie widział ktoś jakiejś promocji w ASO na ori gumowe dywaniki? Panowie. Będę zmieniał kiere 4 ramienna zwykłą na 3 ramienną multi. Mam kiere, poduchę i taśmę. Co jeszcze potrzebuje?Musisz miec modul z B7 Q lub R. Do tego okablowanie poduchy pod multi Edytowane 24 Listopada 201411 l przez biggman
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Aha bo u mnie jest midline w b6 i myślałem że będzie śmigać. A jeśli poducha nie ma okablowania to stare bedzie pasować czy też muszę kupić z b7? O nie doczytałem. Czyli moduł i okablowanie. i bedzie lala?
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Tak i jeszcze jedna rzecz lacznik poduszki 4pin. Jak cos wszystko mam lacznie z lacznikiem 4pin Edytowane 24 Listopada 201411 l przez biggman
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Nie widział ktoś jakiejś promocji w ASO na ori gumowe dywaniki? Panowie. Będę zmieniał kiere 4 ramienna zwykłą na 3 ramienną multi. Mam kiere, poduchę i taśmę. Co jeszcze potrzebuje?Musisz miec modul z B7 Q lub R. Do tego okablowanie poduchy pod multi Rok temu była akcja zima i przecenione gumowe. Bez rabatu wychodził przód i tył <200pln. Po rabatach zanabyłem wtedy za fajna kase. Trzeba śledzić stronę na bieżąco Edytowane 24 Listopada 201411 l przez turzol
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Panowie komus webasto ? Sa 3 sztuki Sent from my Iphone 6 pw na WotsApie Edytowane 24 Listopada 201411 l przez Bielun22
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Panowie komus webasto ? Sa 3 sztuki Sent from my Iphone 6 Brac Panowie. Ja dodam ze swojej strony ze nikt wam tak profi nie zalozy webasto jak Marcin Nie widział ktoś jakiejś promocji w ASO na ori gumowe dywaniki? Panowie. Będę zmieniał kiere 4 ramienna zwykłą na 3 ramienną multi. Mam kiere, poduchę i taśmę. Co jeszcze potrzebuje?Musisz miec modul z B7 Q lub R. Do tego okablowanie poduchy pod multi Rok temu była akcja zima i przecenione gumowe. Bez rabatu wychodził przód i tył <200pln. Po rabatach zanabyłem wtedy za fajna kase. Trzeba śledzić stronę na bieżąco To faktycznie przegapilem bo mam dobre rabaty do tego w ASO a na jakiej stronie oglaszaja takie promocje? U mnie jest salon VW i tu zamawiam wszystkie graty Edytowane 24 Listopada 201411 l przez biggman