KoJ@K Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pany podczas przejezdzania przez lezacych milicjantow slychac tapczanowe skrzypienie - beda to gumy na stabi? Jesli tak to jakiej firmy polecacie czy moze tylko ori zakladac? Co by za chwile nie tapczanilo znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wysłane z mojego LG-D802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Siema mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pany podczas przejezdzania przez lezacych milicjantow slychac tapczanowe skrzypienie - beda to gumy na stabi? Jesli tak to jakiej firmy polecacie czy moze tylko ori zakladac? Co by za chwile nie tapczanilo znowu. Może też być końcówka drążka. Generalnia cały układ kierowniczy i zawieszenie do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Młotek jedziesz do BT? NieOryginalnego Mlotka się pytam:decayed: Ty to i tak będziesz:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 https://www.facebook.com/FacebookDevelopers/posts/10151471074398553 działamy coś w temacie? na bukowine zaprosimy FMIC.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pany chce ktoś okablowanie i moduł Q pod Kiere b7? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zdrastfuj zdrastfuj prikrasnyje Malciki i Djewuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam . Panowie jaki nr czujnika hamulca w b6 ? Bo mi błąd wyskoczył 00526 - brake ligt switch-f 36-00 - open circuit :/ . Światło klapy działa lecz dolne oba kaput . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam . Panowie jaki nr czujnika hamulca w b6 ? Bo mi błąd wyskoczył 00526 - brake ligt switch-f 36-00 - open circuit :/ . Światło klapy działa lecz dolne oba kaput . to aktualny nr poprawionego czujnika 1K2 945 511 RDW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Czyli to jakaś standardowa usterka jeśli poprawiony Dzięki wielkie ciekawe jaki koszt Edytowane 11 Grudnia 2014 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Czyli to jakaś standardowa usterka jeśli poprawiony Dzięki wielkie ciekawe jaki koszt rok temu płaciłem w serwisie 42zł (cena z małym z rabatem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 A to nie ma tregadii . Coś wyczytałem że w stanach gratis to wymieniali bo seryjna usterka to była . Widać w Polsce awaria świateł stopu nie powoduje wypadków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 koło 60zł kosztuje bez zniżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Magiel servo z b7 pasuje do b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wolałem się upewnić co potrzebne do Montażu oprócz maila i Przekaźnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r102 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam pytanko. Czy mechanizm wycieraczek i silniczek w audi b6 jest taki sam jak w b7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ktoś dysponuje schematem kabelkow do wtyczki przełącznika reg.swiatel + clh? Ori miałem sama regulacje i teraz po wpieciu nowego przełącznika nie podświetla mi ikonek 0 oraz 1 przy clh. Pewnie trzeba dołożyć jeden pin i zmostkowac z podświetleniem od reg.swiatel, tylko które to bo nie chce strzelać na ślepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi