Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak samo, nie chciało mi działać dziadostwo :D

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na Orange są grupony na allegro.ja kupiłem rabat na 30% na cały okres umowy i za 89 zł zrobiło się 61 i s4 za 1 zł.

Opublikowano

i chyba tak zrobie jak mówisz Kaju. w sumie teraz płace w Play 40zł/msc za nielimitowane rozmowy komorkowe i sms/mmsy - umowa była bez telefonu, ale chce zmienic fon wlasnie na S5 z uwagi na dobry aparat (mialem S3 i byl to dla mnie swietny telefon) dzieciak mi rosnie chce pstrykac fotki i nagrywac dobrej jakosci filmy, poza tym nie stac mnie na zakup S5 na raty i pozostaje mi nabycie go poprzez operatora komorkowego. przy abonamencie do 90zł wlasnie Orange ma najtaniej ten fon bo za 560zl inni maja ponad 1000zł, czyli jezeli umowa konczy mi sie w PLAY na dniach w styczniu to juz do nich nie pukac nie zachodzic tylko robic zakup przez strone Orange i oni za mnie ogarną sprawę od A do Z? kurde nei pamietam nawet kiedy dokladnie konczy mi sie ta pieprzona umowa w PLAY :/

Daniel ile jesteś w Play? Ja ucieklem z Orange do Play i po roku z play mam umowę na 24 mce abonament 54 zł, nie limitowane rozmowy, smsy i internet :kox: jak kończy Ci się umowa to dzwon do nich powiedz jakie masz oczekiwania i żeby Ci je spełnili, a gdy powiedzą że nie da rady to powiedz ze konkurencja ma lepsze warunki i zmieniasz operatora. Zawsze pomaga :grin: i nagle się da[emoji1]

Naciapane z Zetki

Opublikowano

No tak ale w play to maja chyba tylko dobre oferty abonamemtu bez telefonow bo mi zalezyna Samsungu S5 i w play przy abonam 90zl jest on po 1000zl a w Orange przy tym samym abon 90zl juz tel kosztuje "tylko" 560zl, wiec mi raczej tego nie przebija :/

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Zadzwoń i dobrze z nimi pogadaj, powiedz że znalazłeś inna ofertę i przy abonamencie 90 zł masz szajsunga s5 za 560 zł i czy są wstanie dać podobna ofertę. Jak Ci powiedzą że nie, to odrazu im powiedz że przechodzisz do konkurencji i odrazu będzie inna rozmowa... Zaraz będzie kierownik zmiany i może się uda ;-) ile jesteś w Play?

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Ja w marcu biore za 1zł s5 :decayed: Kolejnego już :decayed:

Opublikowano

Siema :hi:

Pany. Mam nówki sztuki opony na zimę i muszę kupić felgi aluminiowe, bo stalówka nie wejdzie (zaciski 320mm od A6).

Które fele wybrać? (opony 16 cali)

http://allegro.pl/niemieckie-felgi-aluett-audi-a4-a6-vw-7x16-5x112-i4962520529.html

http://allegro.pl/felgi-alu-borbet-16-5x112-et40-vw-audi-skoda-seat-i4963973958.html

Opublikowano

Zeby tak CCCO S5 dawali za 1 zł :decayed:

Opublikowano

Zeby tak CCCO S5 dawali za 1 zł :decayed:

lubię to!

Opublikowano

Siema :hi:

Pany. Mam nówki sztuki opony na zimę i muszę kupić felgi aluminiowe, bo stalówka nie wejdzie (zaciski 320mm od A6).

Które fele wybrać? (opony 16 cali)

http://allegro.pl/niemieckie-felgi-aluett-audi-a4-a6-vw-7x16-5x112-i4962520529.html

http://allegro.pl/felgi-alu-borbet-16-5x112-et40-vw-audi-skoda-seat-i4963973958.html

aluett chyba ładniejsze ;)

Opublikowano

Chce dziewczyne namówić na Alphe ale jej się nie podoba :facepalm: A dla mnie jest mało męski :decayed:

Opublikowano

Alpha to jest iphone tylko z samsunga:D

Opublikowano

Dzisiaj chyba wszyscy wypłaty dostali bo aż klawiatura mi się grzeje od odpisywania :kox:

Opublikowano

Dzisiaj chyba wszyscy wypłaty dostali bo aż klawiatura mi się grzeje od odpisywania :kox:

mam Ci załatwić trochę urlopu? :naughty:

Opublikowano

A chcesz kolbe oyebać? :naughty:

Opublikowano

ile pw tyle masz mi do ojebania na bukowinie pysiu, myślisz, że skąd masz nagle tyle robotaju, kto u mnie stretcha bierze z forum, to od razu jest do Ciebie wysyłany po lego :naughty:

aha, na tej taśmie co zamawiałeś miało być logo AUTOUNIA i napis BIERZTA c**je TAJLE, czy jak to leciało? :decayed:

Opublikowano

ile pw tyle masz mi do ojebania na bukowinie pysiu, myślisz, że skąd masz nagle tyle robotaju, kto u mnie stretcha bierze z forum, to od razu jest do Ciebie wysyłany po lego :naughty:

aha, na tej taśmie co zamawiałeś miało być logo AUTOUNIA i napis BIERZTA c**je TAJLE, czy jak to leciało? :decayed:

Było bierzta c**je tajle najlepiej żarówki bo kaju musi opchnąć trochę folii bombelkowej :decayed:

Opublikowano

:polew:

przy okazji jak tam odstresowywacz? :naughty:

Opublikowano

:polew:

przy okazji jak tam odstresowywacz? :naughty:

Ja tylko do pakowania używam :kox: